Στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Μάντζιου το βράδυ της Τετάρτης 21/10, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά "Ριφιφί" αναφέρθηκε και στο πώς μεγαλώνει τον γιο της, ως χωρισμένη μητέρα.
Για το διαζύγιό της και το πώς έχει πάρει ο γιος της, ανέφερε: "Τι θα κάνουμε, θα κλαίμε τη μοίρα μας; Θα κάθονται δυο άνθρωποι μαζί χωρίς να είναι ευτυχισμένοι; Όχι. Δεν ήταν στις βλέψεις μου φυσικά να χωρίσω και δεν είμαι και μεγαλωμένη έτσι, αλλά η ζωή προχωρά και πορεύομαι και εγώ με όσα μου τυχαίνουν. Ο γιος μου έχει ένα περιβάλλον που τον αγαπούν και αυτό είναι το σημαντικό. Να μεγαλώνει σε περιβάλλον που τον αγαπούν".
Και συμπλήρωσε: "Είαι τρισευτυχισμένη που έχω τον γιο μου και είμαστε οι δυο μας. Έχω και πολύ καλούς φίλους που με στηρίζουν. Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα. Ο γιος μου είναι 10 ετών, δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι στην εφηβεία. Είναι ένα παιδί πολύ συννενοήσιμο, ίσως επειδή χώρισα νωρίς και έχει μάθει".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr