Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Real Life, με αφορμή τη συμμετοχή του στη φετινή καλοκαιρινή θεατρική παράσταση, μιλώντας για την πολύχρονη πορεία του στο θέατρο, την αισιόδοξη στάση ζωής που προσπαθεί να διατηρεί και τα όνειρα που συνεχίζουν να τον κινητοποιούν.
Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε πως, ακόμη και στις δύσκολες περιόδους, επιλέγει να εστιάζει στα θετικά στοιχεία, καθώς αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνει να προχωρά με αισιοδοξία.
"Μου αρέσει να εστιάζω στα καλά"
Απαντώντας στο αν βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δήλωσε:
"Ακόμα και λίγα καλά να υπάρχουν μέσα σε πολλά άσχημα, μου αρέσει να εστιάζω στα καλά, γιατί έτσι προχωράω πιο φωτεινά τη ζωή μου".
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι συμπληρώνει πλέον 45, ίσως και 46 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο θέατρο, παραμένοντας με την ίδια αγάπη και διάθεση για δημιουργία.
Το όνειρο που παραμένει ζωντανό
Παρά τη μακρόχρονη διαδρομή του, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης παραδέχθηκε πως εξακολουθεί να κάνει όνειρα για το μέλλον.
Όπως ανέφερε, αυτό που επιθυμεί περισσότερο είναι να συνεργάζεται με ανθρώπους που εκτιμά και αγαπά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους νεότερους καλλιτέχνες.
"Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που θα ήθελα να κάνω, αλλά αυτό που περισσότερο ονειρεύομαι είναι συνεργασίες με ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ μέσα στη δουλειά, κυρίως με νέους ανθρώπους. Είναι πολύ ωραίο, γιατί προχωράς κι εσύ με έναν τρόπο, υπάρχει σύνδεση με το μέλλον και το παρόν", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr