Follow us

Ανδρέας Φουστάνος: "Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κουράστηκε ή να κούρασε"

Ο Ανδρέας Φουστάνος μιλά για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχή της από την τηλεόραση

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Ανδρέας Φουστάνος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα".

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή ενώ έκανε και ένα σχόλιο όσον αφορά την τηλεοπτική αποχή της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση.

"Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα γιατί μπορεί να κουράστηκε ή να κούρασε ή να θέλει να κάνει κάποια αλλαγή. Εγώ πιστεύω ότι οι άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν δεν το αφήνουν εύκολα" δήλωσε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ανδρέας Φουστάνος: "Την εποχή που ήμασταν μαζί με τη Νατάσα Θεοοδωρίδου παρακολουθούσα τα πάντα"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό ΣουΣου" παραχώρησε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό του: "Πάντα έχω την ανάγκη συντρόφου. Δεν δημοσιοποιώ καμία σχέση, μαθαίνονται. Είχα μία σχέση που ολοκληρώθηκε, όλα καλά [...] Εννοείται έχω διάθεση για φλερτ, το φλερτ είναι ζωή. Ακόμα και με τον σύντροφό σου πρέπει να φλερτάρεις καθημερινά αλλιώς το 'χασες το παιχνίδι".

Στη συνέχεια ο ίδιος μίλησε για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου: "Η σχέση μας είναι πολύ καλή, έχουμε μία άριστη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήταν 28 χρονών, γνωρίζω καλά τι είναι, ποια είναι, πόσο καλή είναι. Με είχε εντυπωσιάσει ότι -την εποχή που ήμασταν μαζί και παρακολουθούσα τα πάντα-, έμπαινε στο στούντιο, δεν ήξερε ένα τραγούδι, το διάβαζε και το έλεγε! Δεν ήξερε καν τα λόγια! Αυτό είναι ταλέντο".

Και πρόσθεσε: "Δεν τη ζήλευα, ίσα ίσα, όσο πιο πολύ τη θαύμαζαν και μένα μου άρεσε. Μου αρέσει να θαυμάζουν τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί; Να μην το θαυμάζω;".

Ο Ανδρέας Φουστάνος ρωτήθηκε σε άλλο σημείο για την Ελένη Μενεγάκη. "Η Ελένη έχει την ανάγκη της επικοινωνίας που σταμάτησε με την έξοδό της από την τηλεόραση. Πιστεύω ότι είναι ένα κεφάλαιο στην τηλεόραση, δεν είναι μία τυχαία παρουσία, είναι αστέρι. Είναι μία πλέον ώριμη παρουσία. Είναι πανέξυπνη. Δεν μιμήθηκε κανένα για να φτάσει εκεί που έγινε. Ούτε η Νατάσα μιμήθηκε καμία" είπε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση