Την εμπειρία των σπουδών της μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της ακολούθους στο instagram.
Υπενθυμίζουμε ότι η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σπουδάζει Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώ στο παρελθόν έχει κάνει ήδη στο παρελθόν ένα μεταπτυχιακό πάνω στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.
Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε δύο αναρτήσεις στις οποίες περιέγραψε πώς είναι να σπουδάζει κανείς στα 47 χρόνια. "Τελευταίο μάθημα για την εξεταστική στο πανεπιστήμιο. Ένα δάκρυ κυλάει από τα μάτια μου!" έγραψε στο πρώτο post.
Στην αμέσως επόμενη ανάρτηση, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: "Μιας και είναι το 2ο πτυχίο μου να σας πω τι είναι άλλο όταν σπουδάζεις στα 47 και όχι στα 18! Έχεις πρεσβυωπία. Θυμάσαι λιγότερο εύκολα. Κάνεις καλύτερες εργασίες κ παίρνεις καλύτερους βαθμούς. Δύσκολα ή σχεδόν ποτέ δεν τελειώνεις στα 4 χρόνια ειδικά αν εργάζεσαι ή έχεις παιδί! Διαβάζεις αποκλειστικά βραδινές ώρες. Σπάνε τα νεύρα σου στις ομαδικές ειδικά αν συνεργάζεσαι με 19χρονα. Και το καλύτερο: Σε ερωτήσεις κρίσεως μιλάει όχι μόνο η κριτική σκέψη αλλά και η εμπειρία ζωής!".


Ελεονώρα Μελέτη: "Λείπω σαράντα οκτώ ώρες από το παιδί. Είναι σαν να την αφήνω Σαββατοκύριακο στη γιαγιά"
Η Ελέονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στον Παναγιώτη Βαζαίο για το περιοδικό "Λοιπόν".
Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την πορεία της στο Ευρωκοινοβούλιο ενώ ρωτήθηκε πώς καταφέρνει να συνδυάζει την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.
"Δεν τα προλαβαίνω όλα πάντα. Θέλει πάρα πολύ καλή οργάνωση, τρομερή πειθαρχία στην οργάνωση, συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και στήριξη. Ο άντρας μου, η πεθερά μου, η μαμά μου είναι όλοι στις επάλξεις. Έχω τα πάντα οργανωμένα με κουτάκια.
Τώρα, επειδή βγήκαμε λίγο εκτός χρόνου, έχω στείλει άνθρωπο να πάρει το παιδί από το σχολείο και να μου το φέρει εδώ για να μη χάνουμε χρόνο. Θα χάσει μία δραστηριότητα, τα αυξομειώνουμε, δεν βγαίνει αλλιώς. Λείπω από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Λείπω σαράντα οκτώ ώρες από το παιδί. Είναι σαν να την αφήνω Σαββατοκύριακο στη γιαγιά της για παράδειγμα" δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.
Ελεονώρα Μελέτη: "Έχω ακούσει τα πάντα. Από την εμφάνισή μου, από το γεγονός ότι ο άντρας μου είναι μικρότερος"
Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια που δέχτηκε η σύντροφος του Αλέξανδρου Τσουβέλα και τις νομικές κινήσεις του stand-up comedian, άνοιξε στο πρωινό μια γενικότερη συζήτηση σχετικά με τα διαδικτυακά σχόλια. Σε αυτή συμμετείχε και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία τοποθετήθηκε για τα hate comments που έχει δεχτεί και η ίδια.
Τα διαδικτυακά σχόλια
Η Ευρωβουλευτής δήλωσε αρχικά πως "Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι εκεί έξω, δέχονται τέτοια σχόλια και άνθρωποι οι οποίοι ούτε είναι δημόσια πρόσωπα, ούτε κάνουν κάποια δουλειά που σηκώνει τέτοιου είδους κριτική. Είναι άνθρωποι απλοί, είναι άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, είναι άνθρωποι οι οποίοι δέχονται πραγματικά ηλεκτρονικό εκφοβισμό.
Να σας πω μόνο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι στην Ιρλανδία ένα κορίτσι ακριβώς επειδή το λέγανε χοντρό και άσχημο αυτοκτόνησε. Ήταν ανήλικο το κορίτσι. Στην Ιρλανδία λοιπόν θεσπίστηκε ένας νόμος, ο οποίος νόμος ποινικοποιεί πλέον τη ρητορική μίσους και αυτά τα σχόλια μέσα στο διαδίκτυο. Γίνεται προσπάθεια να το κάνουμε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο αυτό που συμβαίνει"
Τα σχόλια που έχει δεχτεί
Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη υπογράμμισε πως "Στατιστικά οι γυναίκες, και κυρίως οι γυναίκες οι οποίες εκτίθενται και δημόσια, είναι στόχος αυτών των σχολίων, όπως και κάποιες άλλες ευάλωτες ομάδες, που έχουν διαφορετική θρησκεία, ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και όλα τα σχετικά. Έχω ακούσει τα πάντα, τα πάντα. Από την εμφάνισή μου, από το γεγονός ότι ο άντρας μου είναι μικρότερος, από τις πολιτικές πεποιθήσεις που έχω, από το πώς έχω κάνει τη δουλειά μου στο παρελθόν. Έχω ακούσει τα πάντα, πραγματικά έχω ακούσει τα πάντα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr