Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου: "Ο Γιώργος Λιάγκας από εμένα "ψωνίζει" συνεργάτες, δεν το ξέρετε;"

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολιάζει τις πιθανές αλλαγές στην εκπομπή της

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου και ανα φέρθηκε τόσο στπο μέλλον της εκπομπής της "Χαμογέλα και Πάλι" όσο και στους συνεργάτες της που "ψαρεύει" ο Γιώργος Λιάγκας για το δικό του μαγκαζίνο.

"Συνεχίζουμε κανονικά με την εκπομπή, έχουμε άλλον έναν χρόνο. Δε θα γίνουν αλλαγές όσον αφορά την ομάδα, κάθε φορά τα ίδια λέμε. Αλλαγές όσο μπορούμε στο περιεχόμενο κλπ, ναι, αλλά από την ομάδα εγώ θέλω να μείνουν όλοι. Τώρα, αν δεν γίνει αυτό, θα βρούμε αντικατάσταση αλλά ελπίζω πως όχι" δήλωσε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Η άρνηση για καθημερινή εκπομπή

Όσον αφορά το αν θα μεταφερόταν στην καθημερινή ζώνη, η ίδια σημείωσε πως "Έχω συζητήσει για καθημερινή εκπομπή στο παρελθόν, η αλήθεια είναι αυτή. Είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι, μου αρέσει πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο. Μου αρέσει και το πως διαμορφώνεται ο χρόνος μου και η ζώνη αυτή, γιατί έχει μια πολυτέλεια. Το καθημερινό το έχω κάνει μόνο μια φορά, εννοώ στον ρόλο της παρουσιάστριας, αλλά δεν πέρασα πολύ εύκολα. Είναι πολύ ανταγωνιστική ζώνη αλλά ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρεις".

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες της

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει προσεγγίσει συνεργάτη της, για να ενταχθεί στη εκπομπή του, η Σίσσυ Χρηστιδου απάντησε πως "Ο Γιώργος Λιάγκας από εμένα "ψωνίζει”, δεν το ξέρετε; Δεν είναι νέο αυτό. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το ανταγωνιστώ γιατί, όταν είναι καθημερινή εκπομπή, έχει καλύτερα χρήματα και είναι πιο ανταγωνιστική στο να σου προσφέρει δουλειά από το Σαββατοκύριακο. Κάθε φορά που έρχεται ένα νέο πρόσωπο στην εκπομπή, ελπίζω να μην έρθει ο Γιώργος να το πάρει. Θα δούμε που θα γίνει, που θα πάει αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση