Follow us

Έλλη Κοκκίνου: "Χάρηκα πάρα πολύ που χώρισαν οι γονείς μου"

Η Έλλη Κοκκίνου μιλά για τον χωρισμό των γονιών της και για το πώς τον αντιμετώπισε

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν η καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος στο νέο "Τετ α τετ". Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της διαδριμή και για το πώς την επηρέασε ο χωρισμός των γονιών της.

"Ο χωρισμός των γονιών μου δεν με σημάδεψε καθόλου, παρά μόνο εκείνη τη στιγμή. Τους το είπα και μετά από κάποια χρόνια ότι χάρηκα πάρα πολύ που χώρισαν. Εκ του αποτελέσματος πάντα κρίνουμε. Έβγαλα μια κρίση τη στιγμή που μου το ανακοίνωσαν αλλά από εκεί και πέρα ήταν τόσο ομαλά τα πράγματα.

Σε μια οικογένεια, αν είναι όπως πρέπει να είναι, είναι ωραίο να μένει μαζί, αν οι συνθήκες όμως δεν ευνοούν, είναι καλύτερα οι γονείς να χωρίζουν για το καλό των παιδιών. Και όταν χωρίσουν, να μπορούν να ξεχωρίσουν το παιδί με τα προβλήματα τα δικά τους. Πρέπει να είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα, και το παιδί πρέπει να αντιλαμβάνεται, όσο είναι δυνατόν, τίποτα" είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Η ίδια ανέφερε στη συνέχεια: "Τον μπαμπά μου τον έβλεπα κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο ή και κάθε Σαββατοκύριακο. Δεν υπήρχε αυτή η αυστηρότητα των δικαστικών αποφάσεων. Είχαν μια πολύ ομαλή σχέση. Το μέλημά τους ήταν να είμαι εγώ καλά. Το Πάσχα συνήθως πήγαινα με τον μπαμπά στην εξοχή. Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά με τη μαμά στο εξωτερικό για σκι. Ο μπαμπάς μου είχε περάσει από πολλές δουλειές".

Η Έλλη Κοκκίνου μιλά για το διαζύγιό της: "Ένιωσα απογοήτευση - Ήμουν έτοιμη για τις ερωτήσεις του παιδιού"

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στο podcast στο νέο επεισόδιο του podcast των "Rainbow Mermaids".

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το διαζύγό της από τον πατέρα του γιου της, από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. "Ο Αλέξανδρος δεν είχε κλείσει ούτε τα δύο, είναι μία πιο εύκολη ηλικία, δεν είχε μνήμες, το δέσιμο που είχα εγώ στα επτά μου χρόνια όταν χώρισαν οι γονείς μου. Γιατί τι είναι οι μηνήμες; Έρχονται μέσα από τα χρόνια. Άρα για μένα ήταν πολύ πιο εύκολο το διαζύγιο όσον αφορά το θέμα του παιδιού" είπε.

Η Έλλη Κοκκίνου συνέχισε λέγοντας: "Από εκεί και πέρα επειδή έχω υπάρξει παιδί χωρισμένων γονιών με πολιτισμένους γονείς, το ίδιο έκανα και εγώ. Ήξερα ότι αν δεν είμαστε καλά εμείς, δε υπάρχει κανένας λόγος να μεγαλώσει ένα παιδί σε ένα περιβάλλον που δεν θα είναι καλό. Όσο μένεις σε ένα περιβάλλον που κάτι κλωτσάει, αυτό με τα χρόνια χειροτερεύει, άρα το παιδί μεγαλώνοντας θα ζει σε ένα περιβάλλον ακόμα πιο ανρητικό. Άρα για ποιον λόγο; Τώρα που το παιδί είναι μικρό, που δεν καταλαβάινει πολλά, πάντα με ηρεμία, πολιτισμένα".

Και πρόσθεσε: "Σίγουρα εγώ ένιωσα μία απογοήτευση και μία αποτυχία προσωπική μου. Αλλά, μετά την παιδοψυχολόγο με την οποία βρισκόμουν για να με μάθει και για να με συμβουλέψει πώς να το χειριστώ το θέμα του παιδιού. Το ξεκίνησα πριν μετακομίσω... Πριν έρθουν οι ερωτήσεις και η μετακόμιση. Ήμουν έτοιμη για τις ερωτήσεις του παιδιού" .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση