Μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή "Sunday Night", όπου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, μια εμπειρία που, όπως αποκάλυψε, τη σημάδεψε βαθιά.
Η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στη Χριστιάνα Αριστοτέλους, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή, πριν από 28 χρόνια, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
"Ο μπαμπάς μου πέθανε το 1998, από καρκίνο μέσα σε έναν μήνα. Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό, ευτυχώς δεν πόνεσε. Δεν το κατάλαβε", εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.
Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια περιέγραψε με τρυφερότητα τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του πατέρα της, τονίζοντας πόσο δοτικός άνθρωπος ήταν.
"Ήταν ένας πολύ αγαθός άνθρωπος, καλόκαρδος, που του άρεσε να βοηθάει, να στηρίζει και μοιράζεται τα χρήματά του, ότι είχε και δεν είχε που αυτό του έκανε κακό γιατί πολλοί τον εκμεταλλεύτηκαν".
Ιδιαίτερα συγκλονιστική ήταν η περιγραφή της για τις τελευταίες στιγμές που έζησε δίπλα του, αποκαλύπτοντας πως επέλεξε να τον αποχαιρετήσει με τη μουσική που αγαπούσε περισσότερο.
"Μου έφυγε πάρα πολύ γρήγορα, έπεσε σε κώμα, στο σπίτι, στο κρεβάτι του και καταλάβαμε ότι ήταν οι τελευταίες του στιγμές. Και θυμάμαι ότι ήθελα να φύγει με μουσική που του άρεσε και του έβαλα Σινάτρα που ήταν ο αγαπημένος του και ενώ ήταν σε κώμα, θυμάμαι, με το που του έβαλα τη μουσική, ενώ νόμιζαν όλοι πως δεν καταλαβαίνει τίποτα, άρχισε να βουρκώνει…
Είπα ότι αν είναι αυτά τα τελευταία του λεπτά στη ζωή, άστον να φύγει με τη μουσική που αγαπούσε".
Έλλη Κοκκίνου: "Χάρηκα πάρα πολύ που χώρισαν οι γονείς μου"
Η Έλλη Κοκκίνου ήταν η καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος στο νέο "Τετ α τετ". Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της διαδριμή και για το πώς την επηρέασε ο χωρισμός των γονιών της.
"Ο χωρισμός των γονιών μου δεν με σημάδεψε καθόλου, παρά μόνο εκείνη τη στιγμή. Τους το είπα και μετά από κάποια χρόνια ότι χάρηκα πάρα πολύ που χώρισαν. Εκ του αποτελέσματος πάντα κρίνουμε. Έβγαλα μια κρίση τη στιγμή που μου το ανακοίνωσαν αλλά από εκεί και πέρα ήταν τόσο ομαλά τα πράγματα.
Σε μια οικογένεια, αν είναι όπως πρέπει να είναι, είναι ωραίο να μένει μαζί, αν οι συνθήκες όμως δεν ευνοούν, είναι καλύτερα οι γονείς να χωρίζουν για το καλό των παιδιών. Και όταν χωρίσουν, να μπορούν να ξεχωρίσουν το παιδί με τα προβλήματα τα δικά τους. Πρέπει να είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα, και το παιδί πρέπει να αντιλαμβάνεται, όσο είναι δυνατόν, τίποτα" είπε η Έλλη Κοκκίνου.
Η ίδια ανέφερε στη συνέχεια: "Τον μπαμπά μου τον έβλεπα κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο ή και κάθε Σαββατοκύριακο. Δεν υπήρχε αυτή η αυστηρότητα των δικαστικών αποφάσεων. Είχαν μια πολύ ομαλή σχέση. Το μέλημά τους ήταν να είμαι εγώ καλά. Το Πάσχα συνήθως πήγαινα με τον μπαμπά στην εξοχή. Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά με τη μαμά στο εξωτερικό για σκι. Ο μπαμπάς μου είχε περάσει από πολλές δουλειές".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr