Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Μιχάλης Ρέππας. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή "Happy Day", ο γνωστός σκηνοθέτης δέχεται ερωτήσεις σχετικές με τον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση.
Όπως μοιράστηκε, ο γνωστός σκηνοθέτης είπε ότι δεν έχει λάβει προσκλητήριο για τον γάμο. "Δεν έχω πάρει προσκλητήριο για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα, φαντάζομαι ότι θα μου το πει με το στόμα και ότι θα είμαι καλεσμένος. Ελπίζω, δεν ξέρω" είπε ο Μιχάλης Ρέππας.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε αινιγματική απάντηση για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και ρωτήθηκε για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα με τον Φάνη Μπότση.
Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε με χιούμορ αφήνοντας ερωτηματικά: "Δεν ξέρω! Μη με πιέζετε! Δεν μπορώ να σας πω, πρέπει να με βασανίσετε παιδιά. Ο γάμος θα γίνει στην Πάργα. Στης Πάργας τον ανήφορο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Δανάη, μόνο αυτό μπορώ να σας πω, μεταξύ μας!".
Η απάντηση του Άρη Καβατζίκη στην ερώτηση για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα
Για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση ρωτήθηκε ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα της εκπομπής "Buongiorno". Ο γνωστός δημοσιογράφος μοιράστηκε με τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της εκπομπής ότι συναντήθηκε με την γνωστή ηθοποιό και καλή του φίλη, με την οποία συνεργάστηκαν στενά στην εκπομπή "Πάμε Δανάη".
"Ήμουν με τη Δανάη Μπάρκα χθες το βράδυ, κάναμε ένα reunion, είχαμε να τη δούμε καιρό. Βγήκαμε να τα πούμε λίγο" είπε ο Άρης Καβατζίκης.
"Τι μάθατε; Κανένα νέο έχεις να μας πεις;" ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πρόσθεσε: "Είναι ανακοινώσιμο αν θα παντρευτεί η Δανάη; Ξέρεις;"
"Δεν αποκαλύπτω τις προσωπικές ζωές" τόνισε ο Άρης Καβατζίκης απαντώντας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Νέες πληροφορίες για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα - Οι καλεσμένοι & ο σχεδιαστής του νυφικού
Η είδηση ότι η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν κυκλοφόρησε σε όλα τα media την Τρίτη.
Το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 έδωσε πρώτο την πληροφορία και το πρωί της Τετάρτης η Φωτεινή Πετρογιάννη επανήλθε με πληροφορίες για τους καλεσμένους αλλά και τους σχεδιαστές που θα αναλάβουν να ράψουν τη Δανάη Μπάρκα και τη Βίκυ Σταυροπούλου.
Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Άρης Καβατζίκης, η Μαρία Καβογιάννη, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης αλλά και ο Αλέξης Γεωργούλης.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η ημερομηνία του γάμου οριστικοποιήθηκε για τις 13 Ιουνίου και οι σχεδιαστές που θα ράψουν τη Δανάη Μπάρκα αλλά και το φόρεμα της μητέρας της νύφης, Βίκυς Σταυροπούλου είναι οι MIRO.
Το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό ενώ εκκρεμούν και οι υπόλοιποι καλεσμένοι στον γάμο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr