Follow us

Φαίη Σκορδά: "Δεν ξέρω αν όλα αυτά που ακούστηκαν για τη Βίσση συντηρούν έναν μύθο"

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για το sold out της συναυλίας και τη σχέση με τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε το πρωί της Παρασκευής τη sold out συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ.

Το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα γεγονός ότι πωλήθηκαν 70.000 εισιτηρία έγινε θέμα συζήτησης στο πάνελ του Buongiorno ενώ η Φαίη Σκορδά έκανε και μια διαπίστωση για τις αλλαγές στον κύκλο της καλλιτέχνιδας που ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ημέρες:

"Άνοιξε η προπώληση, εξελίσσεται όλο αυτό σε φαινόμενο sold out. Τις προηγούμενες είχε γίνει ένα θέμα για συνεργασίες που σταμάτησαν, κύκλοι που έκλεισαν, που άνοιξαν. Βλέπεις για τον κόσμο, δεν ξέρω αν όλα αυτά συντηρούν έναν μύθο, ένα storytelling για την Άννα Βίσση", σημείωσε η παρουσιάστρια του Buongiorno.

Αντέδρασε η Φαίη Σκορδά: "Τώρα αυτό δεν είναι ωραίο"

Πληροφορίες σχετικά με τη νέα σύντροφο του Γιάννη Αϊβάζη έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή "Buongiorno" με τη Φαίη Σκορδά. Ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή δύο χρόνια μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου.

Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού της είδησης, ο Χρήστος Λυσσέας έκανε ένα σχόλιο όσον αφορά τη νέα γυναίκα στη ζωή του Γιάννη Αϊβάζη. "Κάπως λίγο στο physique, στα χαρακτηριστικά, στα χρώματα θυμίζει και τη Μαρία Κορινθίου" είπε.

Τότε, η Φαίη Σκορδά αντέδρασε και του απάντησε: "Καλά, τώρα αυτό δεν είναι ωραίο. Για ποιον λόγο να κάνουμε συγκρίσεις;" .

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής του Mega ξεκαθάρισε τι εννοούσε λέγοντας: "Μιλάω για το γούστο, ότι είναι ίδιο".

Η Φαίη Σκορδά σε ένα ξεκαθάρισμα για τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

Η Φαίη Σκορδά απάντησε στην ερώτηση που της έθεσαν οι συνεργάτες της σχετικά με τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη, στον αέρα της εκπομπής "Buongiorno".

Αρχικά, ο Άρης Καβατζίκης στάθηκε σε μία ατάκα της Φαίης Σκορδά και τη ρωτήσε: "Είπες μία ατάκα πριν, "Τα sites έχουν παντρέψει κόσμο και κόσμο", είπες εσύ κάτι; Ή το έχασα;".

Η Κατερίνα Ζαρίφη πήρε τον λόγο και απάντησε στον Άρη Καβατζίκη: "Εγώ είπα κάτι! Μέχρι και μένα με έχουν παντρέψει, όχι τη Φαίη. Τη Φαίη ορθώς την παντρεύουν τα sites" .

Αμέσως μετά, η Νάνσυ Νικολαΐδου εξήγησε στη Φαίη Σκορδά τι εννοούσε ο Άρης Καβατζίκης. "Φοβήθηκε ο Άρης μη και έχεις παντρευτεί ήδη και δεν το έχουμε μάθει" .

Τότε, η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει ακόμα ο γάμος της με τον αρχιτέκτονα σύντροφό της. "Όχι ρε παιδιά, γιατί να μην το μάθετε δηλαδή; Είναι δυνατόν;" τόνισε η παρουσιάστρια του Mega

"Μήπως κατά λάθος μας ξέφυγε η είδηση, γι' αυτό ρωτάμε" δήλωσε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση