Μια αιχμηρή τοποθέτηση για την τοξικότητα που υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης έκανε ο Τάσος Ιορδανίδης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο "Στούντιο 4" μαζί με τη Ζωή Κρονάκη.
Η συζήτηση ξεκίνησε από τα αρνητικά σχόλια στα social media, με τον γνωστό ηθοποιό να εξηγεί πως αυτό που τον στεναχωρεί περισσότερο δεν είναι όσα γράφονται για τον ίδιο, αλλά η επίδραση που έχουν στους δικούς του ανθρώπους.
"Όταν γράφουν κάτι, με στεναχωρεί σε προσωπικό επίπεδο, όχι για μένα, αλλά για τους δικούς μου ανθρώπους", ανέφερε αρχικά, ενώ πρόσθεσε: "Αυτοί που στεναχωριούνται είναι άνθρωποι στον περίγυρό μας. Εκεί στεναχωριέμαι εγώ".
Στη συνέχεια, ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στην τοξικότητα που συναντά κανείς στην τηλεόραση, αφήνοντας σαφείς αιχμές για πρόσωπα του χώρου.
"Όσον αφορά την τοξικότητα, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι επαγγελματίες, που έχουν μεγάλη πορεία, οι οποίοι επειδή αισθάνονται εγκαθιδρυμένοι, εδραιωμένοι, πραγματικά έχουν πετύχει στη ζωή τους…", είπε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε: "Κι επειδή είναι πολύ ανταγωνιστικό το πλαίσιο, πολλές φορές αισθάνονται ότι έχουν μια εξουσία μεγάλη και η εξουσία διαφθείρει. Νιώθεις ότι μπορείς να λες ό,τι θες, όπως το θες… Ότι και να πληγώσεις κάποιον, ότι δεν έγινε και τίποτα. Ο μικρόκοσμος γίνεται ακόμα μεγαλύτερος".
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Θανάση Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σχολίασε με νόημα: "Εντάξει, καταλαβαίνουμε τι εννοείς…".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr