Το πρώτο Πάσχα με τη μονάκριβη κόρη τους, έζησαν ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου στην Κύπρο. Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, μάλιστα, κοινοποίησε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις ξεχωριστές στιγμές που βίωσαν.
Η ανάρτηση της Σιμώνης Χριστοδούλου
Πιο συγκεκριμένα, η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις βόλτες και τις ξέγνοιαστες στιγμές που έζησε με τον Αντρέα Γεωργίου και την μονάκριβη κόρη τους στην Αγία Νάπα, αλλά και κάποια στιγμιότυπα από την Ανάσταση, στο πλευρό του συζύγου της.
"Family moments" σημείωσε η ίδια, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι για την οικογένεια που δημιούργησε με τον Αντρέα Γεωργίου.
Οι λόγοι του διαζυγίου του Αντρέα Γεωργίου με το MEGA & όσα φέρνει η επόμενη μέρα
Σε οριστική ρήξη εξελίσσεται η διαπραγμάτευση του Αντρέα Γεωργίου και των συνεργατών του με το MEGA, μιας και οι όροι που θέτουν οι δύο πλευρές φαίνεται πως δεν βρίσκουν κοινό τόπο.
Σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι στιγμής, ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τη νέα τους καθημερινή σειρά με τίτλο "Μπλε Ώρες", αρχικά με σκοπό να μεταδοθεί από το MEGA την ερχόμενη σεζόν.
Ο ΌΡΟΣ ΠΟΥ ΈΦΕΡΕ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΊΑ
Όλα άλλαξαν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τη μετάδοση της σειράς, όπου η πλευρά του Κύπριου παραγωγού έθετε ως όρο να μεταδίδεται στις 21:00 και να μην υπάρχουν αλλαγές στον προγραμματισμό, όπως συνέβη φέτος και οδήγησε τη "Γη της Ελιάς" μετά τις 23:00 με ανάλογες συνέπειες στο πολυετές ραντεβού της σειράς με τους θεατές και φυσικά την τηλεθέαση.
Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών οδήγησαν σε αδιέξοδο με τους δικηγόρους να αναλαμβάνουν την υπόθεση. Μέχρι στιγμής ούτε ο σταθμός ούτε η εταιρία παραγωγής παρουσιάζουν ως οριστική τη ρήξη, παρόλο που δημοσιογραφικές πηγές την επιβεβαιώνουν ως αναπόφευκτη.
Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ & ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΪ
Η επόμενη μέρα φέρνει λίγο πολύ ως δεδομένο τον Αντρέα Γεωργίου να είναι πολύ πιο κοντά με τον ΣΚΑΪ, από τον οποίο έφυγε πριν λίγα χρόνια για να συνεχίσει την πορεία του στο MEGA.
Όλα δείχνουν πως οι επαφές με τον ΣΚΑΪ έχουν βάση, με δεδομένο πως ένα deal με την πλευρά του Γεωργίου δεν είναι μια απλή επένδυση στη μυθοπλασία αλλά μια σίγουρη επιλογή με έναν πολύ δυνατό παίκτη της αγοράς και εξασφαλισμένη απήχηση. Παρόλα αυτά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά μια πρώτη επαφή με θετική βάση.
Μια πιθανή επιστροφή του Αντρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ πάντως δεν σημαίνει τίποτα για τη διαχρονική συνεργασία του σταθμού με την Acun Media, τα προγράμματα της οποίας πρωταγωνιστούν στην prime time του καναλιού – ασχέτως απήχησης και προϊόντων. Ως εκ τούτου, αν ο Αντρέας Γεωργίου συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ η prime time θα πρέπει να "μοιραστεί" ανάμεσα στις δικές του προτάσεις αλλά και τα προϊόντα της εταιρίας του Τούρκου μεγαλοπαραγωγού.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει επιβεβαιωμένος δίαυλος της πλευράς του Αντρέα Γεωργίου με άλλα κανάλια, με δεδομένο πως και ο ΑΝΤ1 (που είχε αναφερθεί ως πιθανός μνηστήρας) δεν φαίνεται να έχει μπει σε διερευνητικές συζητήσεις με τον Κύπριο παραγωγό.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr