Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό της εκπομπής "Happy Day" το πρωί της Τρίτης.
Ο γνωστός πρωταγωνιστής έκανε μεταξύ άλλων μία αναφορά στη σχέση του με τη μητέρα του γιου του, τη Βανέσα Αδαμοπούλου. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό του.
Πάνω σε αυτό, ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε: "Αυτά συμβαίνουν. Το ότι έχουμε καλή σχέση δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Όταν βγαίνεις και συζητάς κάτι στον δημόσιο λόγο, αυτό το πράγμα φεύγει και πάει στα sites, φαντάζει ότι είναι λίγο κάτι ιδανικό. Δεν είναι ιδανικό. Με τη Βανέσα δεν έχουμε κάνει κάτι για το οποίο είμαστε τόσο περήφανοι. Ήμασταν άνθρωποι που δεν μαλώνουν και απλά έχουμε μια όμορφη σχέση. Ξέρεις, μην κάνουμε κάτι καλό κρίνοντάς το από το κακό".
Ιωάννης Παπαζήσης: "Δεν συνέβησαν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Η καλή μας σχέση είναι το αποτέλεσμα που ξέρει ο κόσμος"
Μία αναφορά στον χωρισμό του από τη Βανέσα Αδαμοπούλου έκανε ο Ιωάννης Παπαζήσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στη Ναταλία Γερμανού στο "Καλύτερα δε Γίνεται" της Κυριακής.
Αρχικά, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: "Είναι πολύ ωραίο που έχετε κρατήσει αυτήν τη σχέση με τη Βανέσα, δεν είναι δεδομένο. Βλέπουμε σκληρές καταστάσεις ανάμεσα σε γονείς και τα παιδιά να είναι στη μέση, να έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι πολύ ωραίο που εσείς τραβήξατε ξεχωριστούς δρόμους, συνεχίσατε τις ζωές σας βάζοντας πάνω απ όλα το παιδί σας και κρατώντας μία τόσο ωραία σχέση".
Πάνω σε αυτό, ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε: "Δεν συνέβησαν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που ξέρει ο κόσμος. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά γενικότερα. Εγώ κι η πρώην σύντροφός μου, η Βανέσα, δεν πιστεύουμε στην αντιπαράθεση, αλλά στο νου των ανθρώπων".
Μου το έλεγε ο Μανούσος, "Πρόσεχε, όσοι έρχονται σε μένα ερωτεύονται"
Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε επίσης για την προσωπική του ζωή κάνοντας μία αναφορά στη σειρά του αείμνηστου Μανούσου Μανουσάκη "Το κόκκινο ποτάμι", στην οποία γνωρίστηκε με την ηθοποιό και σύντροφό του Αναστασία Παντούση.
"Ο Μανούσος έχει συνδυαστεί με ένα στάδιο μεταβατικό στη ζωή μου, ήταν σαν να χώρισε τη ζωή μου σαν προ και μετά Χριστού. Πρώτα απ' όλα βρήκα έναν σκηνοθέτη που για πρώτη φορά συμβαδίσαμε πνευματικά. Ο μοναδικός σκηνοθέτης τηλεοπτικά που συμβαδίσαμε πνευματικά. Το καταλάβαινα και με καταλάβαινε χωρίς να μιλήσουμε" είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.
Ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε στη συνέχεια: "Το "Ποτάμι" ήταν μία σειρά - καμπή για μένα, όσον αφορά τη ζωή, την καριέρα μου, σε όλους τους τομείς.Είναι η αγαπημένη δουλειά μέχρι και σήμερα. Είναι η μοναδική δουλειά που μπήκα μέσα με όλη μου... Ταυτίστηκα, δεν ξέρω. Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα. Και συνέβησαν πράγματα στην προσωπική μου ζωή που άλλαξαν τα πάντα στη ζωή μου. Και μου το έλεγε ο Μανούσος. "Πρόσεχε, όσοι έρχονται σε μένα ερωτεύονται". Γνώρισα την Αναστασία, ήταν ακριβώς αυτό".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr