Σύμμαχος για την ίδια και τον μονάκριβο γιο της, φαίνεται πως ήταν ο καλός καιρός της Τρίτης (7/4), με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου να πραγματοποιεί μια ανοιξιάτικη βόλτα με τον μικρό Κίμωνα.
Η γλυκιά ανάρτηση της ηθοποιού
Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός κοινοποίησε μια σειρά φωτογραφιών μαζί με τον γιο τους και την παρέα τους από την ηλιόλουστη βόλτα που πραγματοποίησαν στον Εθνικό Κήπο. Σε αυτές φαίνονται οι ξέγνοιαστες στιγμές που βίωσαν μαμά και γιος, με τα χαμόγελα να είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους.
"Επιτέλους Άνοιξη" σημείωσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τις ξεχωριστές στιγμές που πέρασε με τον μονάκριβο γιο της.
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου αναφέρθηκε στην άβολη στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της
Η Χρύσα Μιχαλοπουλου παραχώρησε συνέντευξη στον Χρήστο Τζίφα και στη Rosa μαζί με τον Ιωάννη Απέργη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα φώτα της δημοσιότητας που έπεσαν σε εκείνη και στην προσωπική της ζωή. Η ίδια αναφέρθηκε στη μία φορά που οι δημοσιογράφοι ξεπέρασαν τα όρια.
"Όταν με είχανε τραβήξει φωτογραφίες που ήμουνα έγκυος. Εγώ δεν είχα βγάλει ούτε μισή φωτογραφία, δεν το είχα μοιραστεί πουθενά. Εκεί με πείραξε πάρα πολύ. Αφενός γιατί ήταν χάλια οι φωτογραφίες, δηλαδή χάλια (γέλια) και δεύτερον, γιατί ρε παιδί μου; Αφού το βλέπεις. Άμα το ήθελα δεν θα το είχα κάνει; Κι ήμουνα και έτσι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ε, με πείραξε πάρα πολύ" δήλωσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr