Follow us

Υπόθεση revenge porn Ιωάννας Τούνη | Η δικηγόρος των ενόχων βρήκε το αμάξι της σπασμένο

Όσα δήλωσε η δικηγόρος των καταδικασθέντων στην υπόθεση revenge porn της Ιωάννας Τούνη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, με πρωταγωνίστρια τη δικηγόρο των δύο καταδικασθέντων στην υπόθεση revenge porn που αφορά την Ιωάννα Τούνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο όχημά της.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο της δικηγόρου, Σωτηρίας Πανουσάκη, βρέθηκε με σπασμένα τζάμια έξω από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση.

Η ίδια μίλησε για το περιστατικό, περιγράφοντας τις στιγμές που αντίκρισε το αυτοκίνητό της κατεστραμμένο, αλλά και την πίεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα:

"Ξεκίνησα πρωί πρωί γιατί έπρεπε να είμαι στα δικαστήρια. Ήμουν στις 8 παρά δέκα έξω από το αυτοκίνητό μου και το βρήκα σε αυτήν κατάσταση. Γνώριζαν ότι ήταν το δικό μου. Υπήρχαν τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα από την μια πλευρά και άλλα δέκα από την δίπλα. Δέχομαι υβριστικά μηνύματα καθημερινά. Εγώ θέλω ένα πράγματα να πω, ότι όλη αυτή η ρητορική μίσους πρέπει να σταματήσει. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν στην ίδια πόλη, τον έχει συναντήσει ένα εκατομμύριο φορές όλα αυτά τα χρόνια", είπε η Σωτηρία Πανουσάκη.

Ιωάννα Τούνη: Μια μέρα καταδίκη, την άλλη μπουζούκια. Αυτή είναι η δικαιοσύνη

Ένα νέο μήνυμα έστειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ιωάννα Τούνη το πρωί της Κυριακής και μετά την περιπέτεια που είχε με τον νόμο το Σάββατο όταν συνελήφθη μετά από μήνυση για δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενός ενόχου για την δικαστική υπόθεση revenge porn.

Η influencer ανάρτησε ένα στιγμιότυπο που γράφει "Την μια μέρα καταδίκη, την άλλη μπουζούκια. Αυτή είναι η δικαιοσύνη μας".

H πρωτη αναρτηση της Ιωαννας Τουνη αφου αφεθηκε ελευθερη

Η Ιωάννα Τούνη αφέθηκε ελεύθερη μετά τη σύλληψή της το απόγευμα του Σαββάτου. Η influencer έκανε μάλιστα λίγες ώρες μετά μια ανάρτηση μαζί με δικούς της ανθρώπους.

Σ' ένα instagram story που τη δείχνει να τρώει μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα σε εστιατόριο γράφει σε λεζάντα "Σίγουρα έχετε πολλές απορίες. Να φάμε πρώτα και μόλις χαλαρώσω σπίτι μιλάμε".

Ελεύθερη αφέθηκε η Ιωάννα Τούνη, με εισαγγελική εντολή

Ελεύθερη αφέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (04.04.2026) η Ιωάννα Τούνη, μετά την παρουσία της στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Η γνωστή influencer προσήλθε αυτοβούλως στο τμήμα, καθώς είχε κατατεθεί σε βάρος της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από έναν εκ των καταδικασθέντων στην υπόθεση revenge porn που την αφορά.

Το περιστατικό φαίνεται να ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, όταν η Ιωάννα Τούνη συνάντησε έναν από τους δύο άνδρες που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση. Η ίδια κατέγραψε τη συνάντηση σε βίντεο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση τόσο του υλικού όσο και του ονόματός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του newsit.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου η επιχειρηματίας ενημερώθηκε ότι αναζητείται από τις Αρχές και μετέβη μόνη της στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου και συνελήφθη.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής εισαγγελέα.

"Με προφορική εντολή της αρμόδιας εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερη η κυρία Τούνη. Ο καταδικαστείς πρωτοδίκως για κακούργημα σε βάρος της κυρίας Τούνη είχε την αμετροέπεια να καταθέσει μήνυση σε βάρος της για αδίκημα που δεν γνωρίζουμε ακόμη. Η δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά δικαίωσε την κυρία Τούνη", δήλωσε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση