Follow us

Μαντώ: "Στη Eurovision ήμουν άρρωστη και τρέχαμε κάθε πρωί στα νοσοκομεία"

Όσα ανέφερε η Μαντώ για τη συμμετοχή της στη Eurovision και τον Akyla

Η Μαντώ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και μίλησε στη Δάφνη Μπόκοτα τόσο για τη μουσική του σήμερα όσο και για την εμπειρία της στη Eurovision και τον φετινό εκπρόσωπο της Ελλάδας, Akyla.

Η άποψή της για τη σύγχρονη μουσική

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά πως "Μου αρέσουν οι καινούργιες τάσεις στη μουσική, η παρέμβαση ΑΙ, οι μοντέρνοι ήχοι, τα κλαμπίστικα. Μ’ αρέσουν όλα αυτά. Δεν μπορούμε να γενικεύσουμε τον κανόνα, αν η σύγχρονη μουσική έχει ψυχή, φυσικά υπάρχουν και τραγούδια που ή μουσικές τις οποίες ακούμε και ακούγονται σαν πλαστικές κάπως. Όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις, υπάρχουν πολύ σπουδαία τραγούδια και πολλοί καλοί νέοι καλλιτέχνες που βγάζουν όμορφα πράγματα".

Η εμπειρία της στη Eurovision και ο Akylas

Στη συνέχεια, μιλώντας για τη συμμετοχή της στη Eurovision του 2003 με το τραγούδι "Never let you go" σημείωσε ότι "Από τη Eurovision έχω να θυμηθώ κατ’ αρχάς ότι ήμουν άρρωστη και τρέχαμε κάθε πρωί στα νοσοκομεία να κάνω θεραπείες, για να βγάλω το τραγούδι. Ήμασταν μια πολύ όμορφη ομάδα, η Eurovision είναι συναρπαστική και έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Το τραγούδι ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και να δείξω ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο τουριστικά τραγούδια αλλά μπορεί να σταθεί και διεθνώς. Νομίζω ότι πέτυχα τον στόχο μου, γιατί ακόμα δέχομαι διθυραμβικά σχόλια".

Όσον αφορά τον φετινό μας εκπρόσωπο υπογράμμισε πως "Από πριν βγει ο Akylas, ήμουν… team Akyla και έλεγα πως αυτός πρέπει να πάει φέτος στην Eurovision. Ήταν πάρα πολύ καλά όλα τα παιδιά, πολύ καλά τα τραγούδια και χαίρομαι για την επιλογή που έκανε η ΕΡΤ. Γιατί πραγματικά ήταν τελείως διαφορετικά τα τραγούδια μεταξύ τους και είχε όλα τα είδη"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση