Follow us

Κωνσταντίνος Αντωνάτος: "Είναι άδικο για τον Τσουρό να πετάς μια εκπομπή όπου χωράει"

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος μίλησε για τα τηλεοπτικά δεδομένα στα Beauty Stars 2026 του Madame Figaro

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος μίλησε στις κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 18 Μαρτίου στο πλαίσιο των Beauty Stars 2026.

Η τοποθέτηση για τον Κώστα Τσουρό και τη μείωση της εκπομπής του

"Είναι άδικο και για τον Κώστα και την ομάδα του να πετάς μια εκπομπή όπου σου χωράει. Πάλι καλά που υπάρχει με τον τρόπο που υπάρχει αλλά σίγουρα τον αδικούν και σαν πρόσωπο και σαν αξία. Εγώ θα αισθανόμουν πολύ άβολα να μην ξέρω τι ώρα αρχίζει η εκπομπή και τι ώρα τελειώνει, να νιώθεις ότι γεμίζεις το μόνο κενό που υπάρχει στο πρόγραμμα. Είναι ένας πολύ ικανός παρουσιαστής", δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του Yupiii.

Το μέλλον της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ

Αναφορικά με το μέλλον της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ εν μέσω φημών για κρίση στη σχέση τους είπε: "Δικιά μου πολύ πολύ ασφαλής πληροφόρηση λέει ότι γίνεται προσπάθεια η όποια κρίση να προσπεραστεί. Δεν νιώθω ότι αυτή η κρίση θα οδηγήσει σε μια απόφαση σπασμωδική που θα τη θέσει εκτός καναλιού για παράδειγμα".

Ενδιαφέρει την ΕΡΤ η τηλεθέαση τελικά;

Για το αν επιδέχονται βελτίωσης οι εκπομπές της ΕΡΤ δήλωσε: "Οι εκπομπές της ΕΡΤ έτσι και αλλιώς αν εξαιρέσεις το Στούντιο 4 δεν είναι υψηλής τηλεθέασης. Δηλαδή δεν Τα άλλα δίδυμα οφείλουν να συζητούν Μια χαρά νοιάζουν την ΕΡΤ οι τηλεθεάσεις γιατί μια χαρά βγαίνουν τα δελτία Τύπου με 30αρια, 40άρια. Άρα τη νοιάζουν οι τηλεθεάσεις".

"Υπάρχει λευκός καπνός μετά την κρίση της Σίας Κοσιώνη με τον ΣΚΑΪ"

Πληροφορίες για τη σχέση της Σίας Κοσιώνη με τον ΣΚΑΙ έδωσε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος το μεσημέρι του Σαββάτου στο "Καλύτερα δε Γίνεται".

"Υπάρχει λευκός καπνός μετά την κρίση"

"Έχει οικογενειακούς λόγους που διαφώνησε, απλά είναι κάτι πρωτοφανές η anchorwoman ενός σταθμού να αντιδρά την απόφαση του σταθμού και ειδικά με ένα τέτοιο παρασκήνιο για ένα τόσο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ, στην ουσία από εκεί ξεκίνησαν όλα και ξεκίνησε η παραφιλολογία "ότι θα ανανεώσει η Σία Κοσιώνη με τον ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν;".

Θα πω ότι υπάρχει λευκός καπνός μετά την κρίση και όλα δείχνουν ότι αυτή όντως η κρίση που ήταν υπαρκτή δεν θα επηρεάσει στη συνέχεια της συνεργασίας της με το σταθμό όπως όλα δείχνουν", είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

Και συνέχισε: "Είναι ένα πρόσωπο που έχει ταυτίσει το πρόσωπό του με την ενημέρωση του σταθμού. Να πω ότι και αυτό που έγινε και γράφτηκε για το περασμένο Σαββατοκύριακο που δεν αντικαταστάθηκε η Χριστίνα Βίδου από τη Σία Κοσιώνη λόγω του πολέμου στο Ιράν νομίζω ότι ήταν και δίκαιο για τη Χριστίνα Βίδου, όταν έχεις ένα πρόσωπο τόσο σταρ όσο η Σία Κοσιώνη πέντε μέρες στον αέρα δε χρειαζόταν να αντικατασταθεί η κυρία Βίδου.

Δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί κομμάτι της κρίσης όσο το πρώτο σκέλος που όπως όλα δείχνουν ότι δεν θα επηρεάσει τη συζήτηση για την ανανέωση της συνεργασίας της με το σταθμό και ειδικά για την επόμενη σεζόν. Είναι κρίμα να το μαυρίζουμε έτσι με αφορμές".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr