Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο πλατό της εκπομπής "Buongiorno". Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού και στους συνεργάτες της με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί.
Αρχικά, η Αντιγόνη Κουλουκάκου εξήγησε τις αλλαγές στην εμφάνισή της, ανεφερόμενη στην ηρωίδα της στην παράσταση: "Πρέπει να φαίνομαι αυτή η παραμελημένη γυναίκα, όχι η γυναικα μεγαλύτερης ηλικίας. Η γυναίκα που κάνω είναι στην ηλικία μου αλλά είναι μία παραμελημένη γυναίκα, μία κακοποιημένη γυναίκα. Ήθελα όλο αυτό να φαίνεται, να είμαι ατημέλητη. Είναι μία γυναίκα σε έναν χωριό που δεν περιποιείται τον εαυτό της γιατί ο άνδρας της είναι πάρα πολύ ζηλιάρης. Οπότε πλέον η γυναίκα αυτή έχει αφεθεί, είχε κάποτε μία λάμψη και αυτό έχει χθαεί με τα χρόνια. Ήθελα το προσεγγίσω όσο πιο οργανικά γίνεται γιατί είναι θέατρο όχι τηλεόραση".
Σε άλλο σημείο, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για την ανατροφή του γιου της. "Μεγαλώνω τον γιο μου πολύ ελεύθερα, πηδάει από τον ένα καναπέ στον άλλο, ανεβαίνει στις καρέκλες, στα τραπέζια, είμαι από πίσω, δεν είμαι του "μη" και του "δεν". Η μητέρα μου που είναι άλλης γενιάς, τρομάζει, φοβάται. Την εκπαιδεύω και εκείνη μαζί...
Ο γιος μου είναι ένα παιδί μέσα στη χαρά που ανακαλύπτει τα πράγματα, είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες ώστε να μην του κόψεις τα φτερά. Θα πέσου να με φάνε όλοι αλλά, δεν ξέρω τι εννοούν όταν λένε "όρια", εγώ θέλω να μαθαίνει πράγματα μέσα από το παιχνίδι κι έτσι του τα μαθαίνω, να μοιράζεται ακόμα και το να διεκδικεί" δήλωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έφερε ένα παράδειγμα, λέγοντας: "Ήμασταν στην παιδική χαρά και ο γιος μου δεν ήθελε να δώσει το κουκλάκι του σε ένα άλλο παιδί. "Είναι δικό μου" μού έλεγε. Εγώ δεν πήγα να απολογηθώ στη μητέρα του άλλου παιδιού γιατί το παιδί μου δεν δίνει το κουκλάκι του. Ρώτησα τον γιο μου "Μπορώ να δώσω το άλλο κουκλάκι στο παιδάκι;" και μου απάντησε "ναι". Δεν ήθελε να δώσει αυτό που κρατούσε, γιατί να το κάνει; Θέλω να πω όιτ είμαστε πάρα πολύ... "Να είσαι ευγενικός", "Όχι, να το δώσεις".
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μιλά για τον πατέρα του παιδιού της: "Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει χωρίς βαρίδια"
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά", όπου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλώντας ανοιχτά τόσο για την επαγγελματική της πορεία όσο και για την προσωπική της ζωή.
Οι εμπειρίες που την έκαναν να αναθεωρήσει
Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο, περιγράφοντας τις εμπειρίες και τις εικόνες που σημάδεψαν τον τρόπο σκέψης της. Μέσα από προσωπικά βιώματα, μίλησε για τις ανισότητες και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν συνάδελφοί της από άλλες χώρες, τονίζοντας πόσο αυτές οι εμπειρίες την έκαναν να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή της.
"Θεωρώ τους ανθρώπους που δουλεύουν ως μοντέλα πολύ καλλιεργημένα άτομα, πολύ cool και καμία σχέση με τους ανθρώπους του χώρου του δικού μου αν θέλω να συγκρίνω. Δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα. Ακόμα και τότε που δούλευα εγώ και υπήρχε το ανατολικό μπλοκ, έβλεπα κάποια κορίτσια που δεν ήταν τόσο τυχερά όσο ήμασταν εμείς που έχουμε γεννηθεί στην Ελλάδα, με όλες τις δυσκολίες να μπαίνουν και να βγαίνουν στην Ευρωπαΐκή Ένωση για να δουλέψουν και να στέλνουν τα λεφτά τους στην οικογένεια για να ζήσει… εκεί αναθεωρείς πάρα πολλά.
Γιατί η μαμά μας εμάς, δεν μας είχε πάει ποτέ σε ένα ορφανοτροφείο να δούμε… οπότε ξαφνικά όταν το βλέπεις αυτό μπροστά σου και το άλλο το παιδί έχει να φάει ένα μήλο όλη την ημέρα δεν είναι λίγο" εξομολογήθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.
Η αναφορά στον πρώην σύζυγό της Νίκο Ράικο
Στη συνέχεια, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε με συγκίνηση και ειλικρίνεια για τον πρώην σύντροφό της, Νίκο Ράικο, και τη σχέση τους σήμερα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της υγιούς συνύπαρξης για χάρη του παιδιού τους.
"Αγαπώ πάρα πολύ τον μπαμπά του παιδιού μου, τον Νίκο και τον ευχαριστώ για όλα, γιατί χωρίς εκείνον δεν θα υπήρχε το παιδί, αλλά εγώ ήθελα το παιδί… τον Άγγελο Λεονάρντο. Ο πατέρας του παιδιού και η μητέρα του παιδιού είναι οικογένεια για πάντα. Είναι ένας άνθρωπος που τον επέλεξες για να κάνεις ένα παιδί.
Είναι σαν να μην αγαπάς έναν κομμάτι του παιδιού σου. Γιατί το παιδί έχει και τους δύο. Εγώ δεν θέλω το παιδί μου να φτάσει στα 40 και να λέει "συγχωρώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου και συγχωρώ τον εαυτό μου". Εγώ θέλω το παιδί να μεγαλώσει χωρίς βαρίδια. Γιατί εγώ κάνω δουλειά με τον εαυτό μου και την έχω ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν και τώρα που ξέρω πολλά πράγματα περισσότερα οφείλω και προς εμένα και προς το παιδί μου…".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr