Έχοντας στην αγκαλιά της τον έναν της γιο, η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που αποφασίζουν να πουν δημόσια τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει, περίπου ένα εικοσιτετράωρο μετά την κυκλοφορία από το απόσπασμα της συνέντευξής στη στο "Unblock the Podcast", στο οποίο αναφέρεται στην κακοποίηση που είχε δεχτεί από τον Μπάμπη Λαζαρίδη.
Η ανάρτηση της τραγουδίστρια
Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία έχει αγκαλιά τον έναν της γιο και με την ίδια να χαμογελά, η Αγγελική Ηλιάδη σημείωσε: "Σας αγαπώ πολύ, πολύ. Γυναίκες μου αγαπημένες, γυναίκες μου ηρωίδες, μιλάμε χωρίς φόβο, χωρίς ντροπή, χωρίς ενοχές"

Η Αγγελική Ηλιάδη σε μια σοκαριστική εξομολόγηση για τον Μπάμπη Λαζαρίδη
Σε μια ιδιαίτερα προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά λεπτομέρειες από τη δύσκολη περίοδο που, όπως είπε, βίωσε κακοποιητική συμπεριφορά στη σχέση της με τον επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη. Η ίδια αναφέρθηκε σε γεγονότα που κρατούσε μέσα της για χρόνια, εξηγώντας πως επέλεξε να μιλήσει τώρα που το παιδί της έχει μεγαλώσει και μπορεί να κατανοήσει καλύτερα όσα συνέβησαν.
"Ήμουν αρκετά περιορισμένη και δυστυχώς βίωνα μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Είχα επιλέξει και να μην πω κάτι όλα αυτά τα χρόνια, γιατί και το παιδί μου ήτανε μικρό. Επειδή έχει μεγαλώσει τώρα και γνωρίζει πλέον πράγματα που έχω περάσει τότε, γι’ αυτό ίσως τώρα να μου είναι και λίγο πιο εύκολο να μοιραστώ πράγματα" ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.
Η Αγγελική Ηλιάδη περιέγραψε εκείνα τα χρόνια ως μια ιδιαίτερα επώδυνη περίοδο για την ίδια, κατά την οποία –όπως είπε– βρέθηκε αποκομμένη ακόμη και από τους δικούς της ανθρώπους.
"Ήτανε πέντε χρόνια πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά για μένα, κατά τα οποία είχα απομακρυνθεί από την οικογένειά μου. Στην αρχή από επιλογή, στη συνέχεια ήθελα να είμαι μαζί τους αλλά δεν μπορούσα. Υπήρχε μια απαγόρευση σε όλα. Υπήρξε πάρα πολύ πολύ άσχημη κακοποίηση, πολύ. Ξέρεις, ήμουνα ένα κορίτσι που βρέθηκα σε μία κατάσταση χωρίς να το καταλάβω και επειδή πολλές γυναίκες οι οποίες έχουν κακοποιηθεί, ξέρουνε πώς γίνεται αυτό. Σιγά-σιγά ο άλλος σου παίρνει ένα κομματάκι, άλλο ένα κομματάκι, άλλο ένα κομματάκι και ξαφνικά βρίσκεσαι εγκλωβισμένη, φυλακισμένη και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα".
Σε ερώτηση για το αν η κακοποίηση ήταν ψυχολογική, η Αγγελική Ηλιάδη υπογράμμισε: "Και σωματική. Κάποια στιγμή βρίσκεσαι να είσαι ένα άβουλο πλάσμα υπό το καθεστώς φόβου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να λειτουργήσεις, έχεις χάσει τον εαυτό σου απλά. Ο τρόπος με τον οποίο έφυγε αυτός ο άνθρωπος απ’ τη ζωή ήταν πάρα πολύ έτσι… σκληρός".
Στη συνέχεια της συνέντευξης, η τραγουδίστρια εξήγησε πως για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσε να επεξεργαστεί τα όσα είχε βιώσει, καθώς το τραγικό τέλος του επιχειρηματία είχε επισκιάσει τις σκέψεις της.
"Δεν το σκεφτόμουν καν. Δηλαδή δεν σκεφτόμουν καν τι είχα βιώσει όλα αυτά τα χρόνια μπροστά σ’ αυτό που είχε πάθει αυτός ο άνθρωπος. Και μου φαινόταν πάρα πολύ άσχημο να πω κάτι κακό γι’ αυτόν. Βέβαια μετά, σιγά-σιγά, όταν συνήλθα, ξέρεις, άρχισα να σκέφτομαι όλα αυτά που είχα περάσει και νοσοκομεία και πολλά" είπε -μεταξύ άλλων- η τραγουδίστρια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr