Μία νέα βραδινή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αγάπη Πολίτη. Η επιχειρηματίας, η οποία για αρκετά χρόνια διατηρούσε και τη δική της εταιρία δημοσίων σχέσεων, έδωσε το παρών στην ειδική προβολή της νέας σειράς μουσικών ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ "Οι κυρίες του ρεμπέτικου" με παρουσιάστρια και αφηγήτρια την Ηρώ Σαΐα.
Για την εμφάνισή της στο Μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, η Αγάπη Πολίτη επέλεξε μία εντυπωσιακή leopard καμπαρντίνα, την οποία φόρεσε πάνω από ένα black σύνολο. Το look της ολοκλήρωσε με over the knee μπότες, διακριτικά κοσμήματα και ένα chic updo. Η επιχειρηματίας και μητέρα της Χρυσής και του Παύλου Βαρδινογιάννη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με την Ηρώ Σαΐα και τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Γιάννη Παπαδόπουλο.
Η σειρά οκτώ μουσικών ντοκιμαντέρ, Οι κυρίες του ρεμπέτικου, με την Ηρώ Σαΐα στην παρουσίαση, σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Πανονίδη και σενάριο–αρχισυνταξία της Μαρίας Λούκα, φωτίζει για πρώτη φορά τη ζωή και το έργο των γυναικών που σημάδεψαν το ρεμπέτικο τραγούδι.
Με πολιτιστικό, κοινωνικό και ιστορικό ενδιαφέρον, η σειρά αναδεικνύει τις μυθιστορηματικές διαδρομές γυναικών που δημιούργησαν σ’ ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον, σφραγίζοντας με τις φωνές και το ταμπεραμέντο τους την ιστορία της ελληνικής μουσικής. Κάθε επεισόδιο σκιαγραφεί το πορτρέτο μίας εμβληματικής μορφής: της Ρόζας Εσκενάζυ, της Αγγέλας Παπάζογλου, της Ρίτας Αμπατζή, της Μαρίκας Νίνου, της Σωτηρίας Μπέλλου, της Στέλλας Χασκίλ, της Ιωάννας Γεωργακοπούλου και της Σεβάς Χανούμ. Η σειρά ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στις 19:00 στην ΕΡΤ1.

Πηγή MadameFigaro.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr