Follow us

Βανδή, Θεοδωρίδου, Παπαρίζου & Μάστορας στην επετειακή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Κύπρο

Το βίντεο της Δέσποινας Βανδή στα social media

Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Νατάσα Θεοδωρίδου

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά έζησε η Κύπρος την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, με τον Αντώνη Ρέμο να γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας του στο τραγούδι μέσα από μια μεγάλη επετειακή συναυλία.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην Τάφρο Νταβίλα στη Λευκωσία, με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη. Οι παρευρισκόμενοι είχαν, παράλληλα, τη δυνατότητα να προσφέρουν προαιρετικά χρήματα για την ενίσχυση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου βρέθηκαν τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες, χαρίζοντας στο κοινό ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Μαζί του στη σκηνή ανέβηκαν η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου και ο Χρήστος Μάστορας.

Βανδή, Θεοδωρίδου, Παπαρίζου & Μάστορας στην επετειακή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Κύπρο

Στην επετειακή βραδιά βρέθηκε και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Σχετικό στιγμιότυπο μοιράστηκε στα stories της η Δέσποινα Βανδή

Αντώνης Ρέμος

Ενώ ανέβασε και βίντεο στα stories της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο, λέγοντας πόσο όμορφα τα πέρασαν στη βραδιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση