Η Φαίη Μαυραγάνη θα βρεθεί αύριο (13/12) στην εκπομπή "Ζω Καλά", με το sneak peak από την εκπομπή να δείχνει ότι η γνωστή δημοσιογράφος μιλά ανοιχτά για το ζήτημα των αυξημένων τιμών που χοληστερίνης ου αντιμετωπίζει, λόγω κληρονομικότητας από την οικογένειά της.
Η αγωγή της δημοσιογράφου
Ειδικότερα, η Φαίη Μαυραγάνη ανέφερε πως "Από ότι είδα και έμαθα πια το 170 είναι το όριο και το πήγαν πιο κάτω, γιατί ήταν πιο πάνω, φαντάζομαι για λόγους ασφαλείας. Εγώ είχα 210 και σκέφτηκα ότι θα έγινε κάποιο λάθος. Το θεώρησα φυσιολογικό, ως αδαής. Όταν διαπίστωσα ότι είναι λίγο πιο αυξημένο, ρώτησα την γυναικολόγο μου, γιατί ήταν η μόνη γιατρός που είχα και δεν είχα λόγο να ‘χω άλλο γιατρό στη ζωή μου. "Χρειάζεσαι παθολόγο” μου είπε και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο. "Σιγά σιγά, στη ζωή μας, χρειάζεται ένας παθολόγος για να μας ελέγχει γενικώς” μου είπε".
Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Oπότε επισκέφθηκα παθολόγο και μου είπε πως έπρεπε να εξετάσουμε το ιστορικό. Ο μπαμπάς μου είχε προβλήματα καρδιάς, οι δυο γιαγιάδες μου είχαν επίσης και αυτά συνεκτιμώνται, απ’ ό,τι κατάλαβα. Μου πρότεινε να ξεκινήσω την χαμηλότερη δόση, τα 5mg. Αντέδρασα, θεώρησα ότι δεν έχω κανέναν λόγο να το κάνω και ξαναρώτησα έναν γιατρό, που είχε έρθει στην εκπομπή, για να το κυκλώσω λίγο. "Δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις, το αντίθετο. Έχεις λόγο να το κάνεις αφού υπάρχει και κληρονομικός παράγοντας” μου είπε. Πριν από δυο χρόνια ξεκίνησα τα 5mg και είδα τις τιμές να πέφτουν στο 150 – 160, κάπου εκεί"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr