Καλεσμένος στο "Real View" βρέθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος το βράδυ της Πέμπτης (20/11) με τον γνωστό τραγουδιστή να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του τόσο για την πανδημία που περάσαμε πριν μερικά χρόνια όσο και για τον Προσωπικό Αριθμό, που εκδίδεται για κάθε Έλληνα πολίτη.
Η πανδημία του κορωνοϊού
"Ήμουν βέβαιος εξαρχής, από ένστικτο, ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει κι όχι αυτό που παρουσιάζεται. Ότι όλο αυτό δεν έγινε λόγω covid-19. Αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι όλο αυτό ήταν φτιαχτό. Είναι καθαρές αποδείξεις που έχουν γραφτεί. Υπάρχουν αποδείξεις που έχουν γραφτεί. Ήταν μια προμελετημένη κατάσταση, είχε γραφτεί γι’ αυτό 15 χρόνια πριν και ότι θα το εκμεταλλευτούν όπως εκμεταλλεύονται τα πάντα". Όταν στη συνέχεια ανέφερε πως το 80% των θανάτων δεν ήταν από τον covid-19, οι παρουσιάστριες της εκπομπής ρώτησαν αν υπάρχουν επίσημα στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό, με τον τραγουδιστή να μη δίνει μια σαφή απάντηση.
Χαρακτηριστικά, δήλωσε πως "Οι άνθρωποι δεν πέθαιναν από τον covid, το 80% αλλά από τα νοσοκομεία. Έχω αποδείξεις και τις έγραφα καθημερινά. Είναι αποδείξεις από επιστημονικές έρευνες και τα έχω διασταυρώσει με πανεπιστημιακούς. Οι άνθρωποι πέθαιναν κατά 90% από νοσοκομείο, είτε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, είτε από λάθος πρωτόκολλο. Ο covid θα ήταν λίγο ηπιότερος από την κοινή γρίπη".
"Πλήρης έλεγχος της ελεύθερης βούλησης"
Στο ίδιο πλαίσιο, ο Γρηγόρης Πετράκος εξήγησε ότι αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας "Είναι μια παγκόσμια τρομακτική απάτη κατά της ανθρωπότητας. Εγώ δεν θέλω να πείσω κανέναν, ο σκοπός είναι ένα ένα λιθαράκι να μπαίνει στη θέση του για τον τελικό σκοπό... Ο τελικός σκοπός είναι ο πλήρης έλεγχος της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου, η πλήρης εξουσία, ο ολοκληρωτισμός. Μας ελέγχουν μέσω του φόβου του θανάτου. Αυτό που γίνεται με ένα κλικ και ακόμα με την ψηφιοποίηση, με τον προσωπικό αριθμό".
Στη συνέχεια της συζήτησης, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον Προσωπικό Αριθμό, εκφράζοντας την αντίθεσή του, καθώς θα περιλαμβάνει όλα μας τα προσωπικά στοιχεία και βάσει αυτών οι κυβερνήσεις θα μπορούν να ελέγχουν και να αποκλείουν τους πολίτες από ποικίλες δραστηριότητες. Συγκεκριμένα ανέφερε πως "Το 80% του δήμου δεν θέλει τον προσωπικό αριθμό και οι υπόλοιποι έχουν αρχίσει να πιέζονται. Δεν με ενδιαφέρει η παρακολούθηση, είναι ο αποκλεισμός. Ο έλεγχος μέσω αποκλεισμού. Πώς μας απέκλειαν στην καραντίνα; Αν δεν είχες κάνει το εμβόλιο, δεν έμπαινες μέσα στο μαγαζί".
"Όταν σε έναν αριθμό και στην ταυτότητά σου θα είναι όλα σου τα στοιχεία, δεν θα είναι αποκλεισμός μόνο για υγειονομικούς λόγους. Θα είναι και για φορολογικούς και για αποτύπωμα του άνθρακα -το οποίο έρχεται για τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα- και αν δεν συμφωνούν με την κυβερνητική λογική και χίλια άλλα"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr