
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη και το περιοδικό "OK!" παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε για τη φετινή, καθημερινή της παρουσία στο "Buongiorno" αλλά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Η Κατερίνα Ζαριφη ρωτήθηκε για την τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με την ίδια να σημειώνει πως "Πάντα υπάρχει αρμονική συνύπαρξη με το ταλέντο. Και οι δυο είναι "ποταμοί” και υπερταλαντούχοι. Ο Δημήτρης όσο φωνή έχει, άλλο τόσο ψυχή και ταλέντο διαθέτει. Γνωρίζεις ότι πάνω στην κουβέντα μπορεί να σου θυμώσει σαν 5χρονο και ύστερα από δέκα λεπτά να είστε πάλι καταπληκτικά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ζωντανός θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης"
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως "Ό,τι και να εκφράσει, το λέει με τέλεια ελληνικά και επιχειρήματα. Έχει τον ίδιο χαρακτήρα με τον Δημήτρη – μέσα σε πέντε λεπτά μπορεί να περάσει ένα ρόλερ κόστερ δεκαπέντε διαφορετικών συναισθημάτων. Με γοητεύουν αυτοί οι χαρακτήρες. Όσο και να μεγαλώνω ηλικιακά και επαγγελματικά, για μένα φέτος το Buongiorno είναι σχολή. Και νομίζω ότι διαψεύσαμε όσους είπαν: Μήπως είναι πολλά τα άτομα που μαζεύτηκαν;"
Επιπλέον, η Κατερίνα Ζαρίφη ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το γεγονός ότι ένας ηθοποιός δεν μπορεί να συντονίζει δημοσιογραφική εκπομπή. Η ίδια σημείωσε: "Όχι απόλυτα. Αν και δε διαφωνώ με τον Δημήτρη ότι ο καθένας πρέπει να προασπίζεται τον επαγγελματικό του χώρο. Πιστεύω ότι στο ταλέντο του Γιάννη σαφέστατα ταιριάζει κάτι μη δημοσιογραφικό, γιατί δεν είναι δημοσιογράφος. Νομίζω ότι σε λίγο καιρό πάλι οι δυο τους θα πίνουν κρασάκι παρέα".
Η δημόσια κόντρα
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε εκφράσει μέσα από το Buongiorno την αντίθεσή του να αναλαμβάνουν ηθοποιοί εκπομπές που χρειάζονται δημοσιογραφικό σντονισμό, όπως έκανε φέτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Στη συνέχεια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός έπαψε να του απαντά σε κλήσεις και μηνύματα, μη κρύβοντας τη δυσαρέσκειά του.
"Απογοητεύτηκα πάρα πολύ από τον Δημήτρη"
Σε συνέντυεξη που παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο "Πρωινό" και μίλησε επί του θέματος, σημείωσε πως "Απογοητεύτηκα πάρα πολύ από τον Δημήτρη. Και μετά ουσιαστικά το λάθος του Δημήτρη για εμένα, δεν είναι η πρώτη τοποθέτηση αλλά η δεύτερη. Είμαι ένας άνθρωπος που δέχομαι και την κακή και την καλή κριτική… Αν σου στείλω εγώ ένα προσωπικό μήνυμα και εσύ το εκθέσεις σε μία εκπομπή, θεωρώ ότι είναι λάθος".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr