Για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη μίλησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην κάμερα της "Super Κατερίνα".
"Σκέφτομαι τον Γολγοθά που έχω περάσει για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα. Μετά από όλα αυτά που πέρασα, ξύπνησα ένα πρωί και είπα ότι πρέπει να πατήσω στα πόδια μου και με αφορμή τον χωρισμό μου, ήθελα να κάνω και κάτι που να ταιριάζει στη φάση που ήμουν τότε" ανέφερε αρχικά.
Αμέσως μετά, η ίδια είπε: "Εμένα δεν με προσέγγισε κάποιος μεγάλος επενδυτής ούτε έχω κάποια γερή πλάτη από πίσω μου να με βοηθήσει, ούτε παίρνω προσωπική διατροφή από τον πρώην άντρα μου όπως είχαμε συμφωνήσει".
Και πρόσθεσε: "Είμαι μάνα και μια μάνα για τα παιδιά της, δεν τα παρατάει ποτέ. Το διαζύγιο μου στοίχισε γιατί εγώ δεν ήθελα να χωρίσω, δεν ήταν δική μου επιλογή".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr