
Έναν πολύ σημαντικό λόγο για να είναι χαρούμενη είχε η Χριστίνα Κοντοβά καθώς η κόρη της, η μικρή Ada έγινε επτά ετών.
Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στο instagram ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλια της κόρης της, στο οποίο η Ada φαίνεται να σβήνει την τούρτα της.
"Το κορίτσι μου έγινε 7 !!! Κι εγώ νιώθω η πιο τυχερή μαμά του κόσμου! #ada #birthdaygirl 🎉 🎂" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Η ανάρτηση συγκέντρωσε γρήγορα δεκάδες likes και σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά βρέθηκε και εκείνο της Ευγενίας Δημητροπούλου.
Η δημοφιλής ηθοποιός και μητέρα της Εύας, η οποία υιοθετήθηκε το 2020 από τη Σιέρα Λεόνε, έγραψε κάτω από το post: "7; Αχ! Πώς μεγαλώνουν! Να τη χαίρεσαι Χριστίνα μου! Να είναι ευτυχισμένη".
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε το σχόλιο της Ευγενίας Δημητροπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr