
Τη δημόσια υποστήριξή της στη Ζέτα Δούκα, έδειξε για μια ακόμα φορά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έπειτα από την είδηση ότι ο Γιώργος Κιμούλης κρίθηκε ένοχος για ψευδή κατάθεση, στη δικαστική τους διαμάχη.
Με ένα Instagram story που δημοσίευσε το μεσημέρι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε: "Χρωστάω στη Ζέτα Δούκα την ηρεμία της ψυχής ου. Είχα μέσα μου έναν κόσμο που με εκείνη πρότυπο βγήκε έξω και με εκείνη δίπλα μου δεν αμφισβήτησα ποτέ τη λογική μου. Η Ζέτα είπε μια αλήθεια που ήταν κοινή για δεκάδες γυναίκες"
Στο ίδιο πλαίσιο σημείωσε ότι "Η Ζέτα δικαιώθηκε και ταυτόχρονα έκανε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Ένα πιο ασφαλές μέρος. Και θέλω δημόσια να την ευχαριστήσω που είναι πάντα το μέρος που θα τρέξω να κλάψω. Η αγκαλιά που θα θέλω να κρυφτώ και η σπρωξιά που χρειάζομαι για να ξυπνήσω. Μέσα σ' ένα κόσμο με φρικτούς ανθρώπους, να είσαι η Ζέτα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr