Στον αέρα της εκπομπής "Καλοκαίρι Παρέα" σχολιάστηκαν από την Κατερίνα Καραβάτου, τη Μαρία Αντωνά και την υπόλοιπη ομάδα, τα όσα ανέφερε ο Χρήστος Κούγιας για τη σχέση με τη μητέρα του στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο.
Με την αφορμή αυτή, η Μαρία Αντωνά έκανε μια σπάνια αναφορά στην απώλεια της μητέρας της που συνέβη πρόσφατα. Η ραδιοφωνική παραγωγός σχολίασε ότι ένα τόσο τραυματικό γεγονός μπορεί να οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις.
"Καμιά φορά μπορεί να συμβεί κάτι πάρα πολύ άσχημο και να φέρει κάτι πολύ καλό. Επειδή το 'χω βιώσει και εγώ στη ζωή μου χάνοντας τη μητέρα μου, μπορεί να συμβεί όντως κάτι πολύ δραματικό, αλλά αυτό μπορεί να δώσει μια ευκαιρία για να χτιστεί κάτι άλλο, είτε αυτό σημαίνει τη μητέρα του, την αδερφή του ή κάποιον άλλον και να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία γι' αυτό που λέγεται οικογένεια", ανέφερε η Μαρία Αντωνά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr