Μια μίνι ρομαντική απόδραση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία πραγματοποιούν αυτές τις μέρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, με το ερωτευμένο ζευγάρι να περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο Παρίσι.
Το ταξίδι του ζευγαριού
Η αποκάλυψη για το σύντομο ταξίδι τους έγινε μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς των παρουσιαστών στο Instagram, παρόλο που δεν δημοσίευσαν κάποια κοινή φωτογραφία. Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Μαρία Αντωνά κοινοποίησαν από ένα Instagram story στο οποίος γνωστοποίησαν ότι βρίσκονται στο Παρίσι, με τους δυο τους να κρατούν τη σχέση τους όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Υπενθυμίζεται πως αυτό το ταξίδι γίνεται μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Μαρίας Αντωνά στον ΑΝΤ1, αφού η ίδια θα ανήκει στην ομάδα που πλαισιώνει την Κατερίνα Καραβάτου για την πρωινή εκπομπή που αναλαμβάνει στο σταθμό για τα Σαββατοκύριακα.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑ ΣΤΟ "ΠΡΩΙΝΟ"
Συζήτηση προκάλεσαν στο Πρωινό οι αναφορές στον δεύτερο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου, και τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα και της Έλενας Χριστοπούλου. Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του άνοιξαν το θέμα της έκθεσης της προσωπικής ζωής, με τη Δέσποινα Καμπούρη να είναι η πρώτη που πήρε θέση.
"Εγώ έχω χωρίσει δέκα χρόνια; Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχω χωρίσει. Εννιά, δέκα. Ωραία. Και εμφάνισα ότι έχω μία σύντροφο στη ζωή μου πέρσι; Μετά από εννιά χρόνια; Προφανώς δεν ήμουν μόνος μου. Και έτσι αισθάνομαι εγώ. Και άργησα πάρα πολύ, να το πω και στα παιδιά μου κτλ κτλ, γιατί έτσι είμαι εγώ. Όμως, για κάποιον που θα το ανακοινώσει σε έναν μήνα, δεν θα πω εγώ ότι εγώ είμαι ο καλός γονιός και αυτός είναι κακός γονιός. Θα πω ότι εγώ δεν θα το ‘κανα. Το ότι εγώ είμαι συντηρητικός και λειτούργησα διαφορετικά, δεν θα πω ότι ο άλλος είναι εξώλης και προώλης που έκανε διαφορετικά από ‘μένα".
Ο παρουσιαστής συνέχισε, εξηγώντας ότι η κριτική σε γονείς απαιτεί σοβαρές αποδείξεις, διαφορετικά δεν έχει βάση:
"Εκτός αν έχω αποδείξεις ότι γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων τα παιδιά του, τα έχει παρατημένα στη γιαγιά, στον παππού, σε καμιά Φιλιππινέζα και κάνει τη ζωάρα του, τρέχει με τον γκόμενο ή την γκόμενα, γυρίζει τον κόσμο και τα παιδιά δεν τα βλέπει ποτέ. Αν έχω τέτοιες αποδείξεις… Παρότι δεν θα το πω δημόσια, στο μυαλό μου μέσα θα πω "Μα είναι κακή μάνα ή κακός πατέρας αντίστοιχα”. Αν δεν έχω και κάτι τέτοιο, πώς βγαίνω δημόσια και λέω τα υπόλοιπα;".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr