Το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουνίου, ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε το "παρών" στο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι του ΑΝΤ1 και, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε με χαμόγελο και ειλικρίνεια στους δημοσιογράφους, κάνοντας σαφές ότι, αν και αποχωρεί από την πρωινή ζώνη, δεν σκοπεύει να αποσυρθεί εντελώς από τα τηλεοπτικά πράγματα.
"Είμαι πάρα πολύ καλά! Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά. Πρέπει να φύγω. Με ενδιαφέρει να είναι συγκινημένος ο κόσμος που θα φύγω από την τηλεόραση, όχι εγώ", είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αποχώρησή του γίνεται με ηρεμία και πληρότητα, αλλά και με τη σιγουριά πως αφήνει πίσω του ένα γερό αποτύπωμα.
Ο Παπαδάκης, με τον γνώριμο χιουμοριστικό του τόνο, απέφυγε να δώσει σαφείς απαντήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες μορφές συνεργασίας με τον σταθμό. "Γιατί να είμαι στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1; Μπορεί να είμαι στις βραδινές, στις απογευματινές…" δήλωσε με νόημα, ενώ αποκάλυψε πως ήδη προετοιμάζει μια νέα σειρά συνεντεύξεων: "Καμιά εικοσαριά θα ναι. Θα με δείτε και πίσω από τις κάμερες, εκεί είναι όλη η δουλειά, όχι μπροστά".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr