Follow us

Ρία Ελληνίδου: " Ό,τι μπορείς να φτιάξεις με λεφτά δεν το θεωρώ καθόλου κακό"

Όσα είπε η Ρία Ελληνίδου για τις αισθητικές επεμβάσεις: "Το θέμα είναι ο κόσμος να έχει την οικονομική άνεση"

Με αφορμή το νέο της τραγούδι "Κάτι ξέρεις" η Ρία Ελληνίδου μίλησε στην κάμερα του Buongiorno για την αποδοχή του κόσμου και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ενώ τόνισε πως είναι ανοιχτή στις αισθητικές παρεμβάσεις.

"Ποτέ δεν με ενδιέφερε να δείξω στη σκηνή ότι είμαι ωραία γυναίκα. Μου αρέσει όμως που βλέπω την αποδοχή του κόσμου. Υπάρχει ο σεβασμός και το χιούμορ και δεν μου μιλάνε 'ρε μωρό μου και έτσι'. Συνήθως μου λένε πολύ ωραία πράγματα, ρομαντικά ή θέλω να αγοράσω το βάρος σε χρυσό ας πούμε ή να σε παντρευτώ"

Την έχει απασχολήσει η δημιουργία οικογένειας; "Έχω φτάσει κοντά στον γάμο, αλλά δεν παντρεύομαι. Γιατί το λέει ένα τραγούδι; Δεν το λέω εγώ. Είμαι δύσκολος χαρακτήρας που λέει και ένα τραγούδι..." απάντησε η τραγουδίστρια.

Για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει είπε: "Δηλαδή δεν πάνε στον δερματολόγο; Δεν φτιάχνουμε το δέρμα μας; Δεν κάνουμε θεραπείες; Ό,τι μπορείς να φτιάξεις με λεφτά δεν το θεωρώ καθόλου κακό να το φτιάξεις. Βλέπεις ο άλλος έχει μια τριπλάσια μύτη, τι πειράζει, αφού φτιάχνεται αυτό. Το θέμα είναι ο κόσμος να έχει την οικονομική άνεση. Ή έχει πολύ κοντά μακριά μαλλιά και θέλεις να τα μακρύνεις, πειράζει να βάλεις extensions; Αυτά δεν είναι καθόλου άσχημα πράγματα, δεν έχω πρόβλημα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr