Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του, καθώς και στην απώλεια του Δημήτρη Ήμελλου.
"Με άλλαξε πάρα πολύ η σύζυγός μου. Μεγαλώσαμε παρέα 45 χρόνια. Ποτέ δε με πίκρανε, ήτανε δίπλα μου σε κάθε αγωνία, υπήρχε ο αλληλοσεβασμός και η κατανόηση. Να σέβεσαι ο ένας τη γνώμη του άλλου και να αγαπά ο ένας ό,τι αγαπά ο άλλος. Νοικοκυρά σημαίνει νοιάξιμο. Να είναι καθαρό το σπίτι, να περιποιείται η γυναίκα τον άντρα της. Η σύζυγός μου είναι παραπάνω από το κανονικό νοικοκυρά. Στην εποχή μας έχει μπει το συμφέρον. Σου δίνω κάτι και πρέπει να μου δώσεις κάτι. Η αγάπη έχει περάσει στην ιδιοτέλεια. Εμένα μου αρέσει η ανιδιοτέλεια" είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.
Ο Μιχάλης Αεράκης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ήμελλο και την αντοχή που είχε μέχρι το τέλος της ζωής του να εργάζεται. "Πραγματικά δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς ο Δημήτρης Ήμελλος έσβησε σαν κεράκι. Ήταν ένας άνθρωπος με βαθιές ρίζες αξίας. Ένας χαμογελαστός άνθρωπος. Δούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή. [..] Μου έλεγε 'έχω μάθει ό,τι αρχίζω να το τελειώνω. Αυτό που ανέλαβα να κάνω στον Σασμό, θα το τελειώσω'. Τον αγάπησα και θα τον μνημονεύω πάντα" κατέληξε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr