Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από τη "Super Κατερίνα" αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τη Ζόζεφιν και μάλιστα μετέφερε πληροφορίες για την αιτία του χωρισμού της με τον Νίνο.
Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η οριστική ρήξη ανάμεσά τους ήρθε στις 31 Αυγούστου, τη μέρα που η Ζόζεφιν έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που μεφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αιτία του χωρισμού δεν έχει να κάνει με κάποιο τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους, αλλά οι διαφορετικές προτεραιότητες που είχαν οι δυο τους.
Ειδικότερα, η Ζόζεφιν που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, είχε θέσει ως προτεραιότητά της τη δουλειά της, η οποία περιλάμβανε πολλά ταξίδια για live εμφανίσεις, πολλά επαγγελματικά ραντεβού, μαθήματα φωνητικής, ενώ ο Νίνο που έχει χορτάσει με τις επιτυχίες, ήθελε να βρίσκεται πίσω από τα φώτα και να απολαμβάνει περισσότερο τον χρόνο στο σπίτι του.
Η Ζόζεφιν μετά τα όσα έχουν ακουστεί ετοιμάζεται να απαντήσει με ένα νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε περίπου 3-4 εβδομάδες με τίτλο "Λέει πως δεν φταίει".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr