Τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη σχετικά με τις αμβλώσεις σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.
"Με συγχωρείτε αλλά είμαι σε σοκ. Άκουσα καλά; Ο πολύ σπουδαίος ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης, είπε ότι καλύτερα μια γυναίκα να κυοφορήσει ένα παιδί και μετά να το πετάξει ή να το δώσει σε ορφανοτροφείο;" είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
"Θα χρησιμοποιήσω τον εαυτό μου ως παράδειγμα. Αν εμένα αύριο κάποιος με βιάσει, είμαι υποχρεωμένη να κρατήσω το παιδί του βιαστή μου; Αν εγώ αύριο επειδή ακολουθώ μια φαρμακευτική αγωγή, η κύηση είναι επικίνδυνη για τη ζωή μου αλλά και τη ζωή του βρέφους, πρέπει να συνεχίσω την κύηση;" ρώτησε αμέσως μετά τον εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου του κόμματος Νίκη, Δήμο Θανάσουλα, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της.
"Ο Θεός επέλεξε να με βιάσουν και να φέρω στον κόσμο το παιδί ενός βιαστή;" αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου στα όσα έλεηε ο Δήμος Θανάσουλας.
"Κι εγώ θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα και το θεωρώ μια ιερή στιγμή. Κι εγώ θέλω οι γυναίκες να κάνουν παιδιά και να μην κάνουν αμβλώσεις χωρίς λόγο αλλά κάθε γυναίκα αποφασίζει για το σώμα της. Αλλά όταν κρίνει, για τους δικούς της λόγους, ότι αυτό το παιδί δε μπορεί να το φέρει στη ζωή, είναι δικαίωμά της να προχωρήσει στην άμβλωση…" κατέληξε η παρουσιάστρια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr