
Τη συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα στη Δανάη Μπάρκα και την αποκάλυψή της για το φλερτ που δέχεται από 30χρονο θαυμαστή της στο Instagram σχολίασε η παρέα του Happy Day το πρωί της Τετάρτης.
"Παιδιά, η Ράνια έχει μαγκιά πάντα όταν μιλάει, που μου αρέσει. Βγάζει μία αυστηρότητα, δεν θα ξανατολμήσει 30χρονος να της στείλει μήνυμα" είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
"Εμένα μου αρέσει. Όταν τσακώνεται με τον κύριο Πρετεντέρη… ψοφάω!" σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς.
"Ε όχι όμως και στη μαμά του, ρε παιδιά! Στον 30άρη δεν λες "πήγαινε στη μαμά σου", του εξηγείς ότι για σένα είναι μικρός" είπε από τη μεριά του ο Δημήτρης Παπανώτας.
"Ρισκάρεις όταν στέλνεις στον 30άρη "πήγαινε στη μαμά σου". Δεν ξέρεις τι θα ακούσεις μετά… ή τι θα δεις μετά" είπε ο Κώστας Φραγκολιάς
"Τρομάζω με αυτό που περιγράφεις. Έχω καταλάβει τελικά ότι, όταν δείχνεις ότι δεν ψάχνεσαι, αυτό τους ιντριγκάρει περισσότερο. Και κάποιοι, ξέρετε, τη "βρίσκουν" με αυτή την αυστηρότητα. Σου λέει "θα με βάλει στη θέση μου η Ράνια Τζίμα"" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr