Follow us

Η αναφορά του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για τον Αλέξη Γεωργούλη: "Έχω ένα καλό κι ένα κακό, δεν ξεχνώ ποτέ"

Όσα επεσήμανε ο γνωστός ηθοποιός

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, "Μαρία τη Νύχτα" βρέθηκε καλεσμένος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην οποία μίλησε για τη σημερινή του σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Εξηγώντας ότι από παλιά προστάτευε την προσωπική του ζωή και πρέπει να εμπιστεύεται κάποιον πολύ, ώστε να του μιλήσει, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως "Ο Αλέξης Γεωργούλης ακόμα και σήμερα, παρόλο που δεν κάνουμε παρέα με ό,τι έχει γίνει και συμβεί στη ζωή του καθενός, είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ βαθιά. Είναι ένας άνθρωπος που μέσα στην τρέλα του μού έδωσε ευκαιρία, έχει μία τεράστια καρδιά και ψυχή για όλους τους ανθρώπους κι αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω. Θα ήταν αγένεια από τον εαυτό μου στους ανθρώπους που με αγάπησαν, με βοήθησαν, με στήριξαν, με πίστεψαν και μου έδωσαν χώρο, επειδή για κάποιο λόγο στο σήμερα ο καθένας είναι εδώ κι εκεί, να πω ότι δεν θυμάμαι και δεν ξέρω. Εγώ δεν ξεχνώ."

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Έχω ένα καλό κι ένα κακό, δεν ξεχνώ ποτέ. Ένας άνθρωπος από τη στιγμή που είναι φίλος μου, θα τον αγαπώ για μια ζωή. Είτε κάνουμε παρέα τώρα είτε όχι. Το πρόσημο της αγάπης μου είναι θετικό για εκείνον, γιατί ξέρω τι πάστα και τι άνθρωπος είναι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr