
Στο "The 2Night Show" της Δευτέρας βρέθηκε ο Χρήστος Ντεντόπουλος και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την viral ατάκα του στα social media, "Άκουσε Με!", το πώς κατάφερε να γίνει γνωστός μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή "Τα Κουνάβια" αλλά και γιατί θεωρεί νονό του τον Φάνη Λαμπρόπουλο.
Αναφερόμενος στον τρόπο που έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό, σημείωσε πως "Ο κόσμος με έμαθε και με αγάπησε μέσα από την εκπομπή "Τα Κουνάβια" με τον Δημήτρη Μπουμπουλίνη, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Φάνη Λαμπρόπουλο, όταν πήρα τηλέφωνο. Το όνομα "Άκουσε Με!" μου το έβγαλε ο Φάνης Λαμπρόπουλος, είναι ο νονός μου... Tik Tok, Facebook και όλα αυτά δεν τα λειτουργώ εγώ. Έχω ένα παιδί στη δουλειά και αυτός μου τα διαχειρίζεται. Τα ξεκίνησα μετά το ραδιόφωνο. Πήγα στην εκπομπή, με τραβούσε ένας τύπος με το κινητό αλλά ένιωθα ότι είμαστε μόνοι μας. Είδαν την αλήθεια μου, χωρίς να σκεφτώ τι θα πω και αυτό είχε μεγάλη απήχηση. Έμεινε το "Άκουσε Με!" από την εκπομπή και πήρα πολλή αγάπη. Από εκεί έγινα γνωστός και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε".
Στη συνέχεια, ο "Άκουσε Με!" δήλωσε ότι "Πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο και είχα προβλήματα στο σπίτι, με τη γυναίκα μου. Όταν ξέρει η γυναίκα σου ότι δεν έχεις Facebook και τίποτα σχετικό και βλέπει ξαφνικά να σε χαιρετούν στο δρόμο, της γύρισε το κεφάλι. Εγώ γεννήθηκα με ένα 'ελάττωμα', σαν του πιγκουίνους, μονογαμικός. Μια φορά ερωτεύτηκα στη ζωή μου και παντρεύτηκα. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από αυτό. Αν είχα άλλη γυναίκα θα μου είχε ρίξει σουτ, είμαι περίεργος άνθρωπος. Το σημαντικό είναι ότι η γυναίκα μου με περνάει κάποια χρόνια και έχει υπομονή"
Αναφορικά με το περιεχόμενό του στα social media, ο Χρήστος Ντεντόπουλος υπογράμμισε πως "Όταν ήρθα από το χωριό στην Αθήνα, δεν ήξερα τους δρόμους. Όπου κι αν ρώτησα, με βοήθησαν όλοι οι άνθρωποι. Γιατί εμείς που γνωρίζουμε πέντε πράγματα από τα χωριά μας να μη βοηθήσουμε τους άλλους ανθρώπους. Ας δουν τα βίντεο πέντε άνθρωποι και όχι 105. Ας με βρίσουν αν λέω κάτι ψέματα, λέω τα πράγματα αφιλτράριστα και όπως τα έχω στο κεφάλι μου".
Καταληκτικά και σε σχέση με τη ζωή του, ο Χρήστος Ντεντόπουλος ξεκαθάρισε πως "Είμαι θρήσκος. Πρώτα ο Θεός, μετά εμείς και μετά όλοι οι άλλοι. Μιλάω για τους παντρεμένους και όσους έχουν μακροχρόνια σχέση. Δεν ανήκω σε κανέναν, παρά μόνο στα παιδιά μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ να με πάρει ένας φίλος μου να βγούμε για ποτό και να μη με αφήσει η γυναίκα μου. Έλα Παναγία μου... Περίεργα πράγματα. Μιλάω για τις περιπτώσεις που δεν έχω κανονίσει με τη γυναίκα μου. Δικαίωμα δεν έχω δώσει ποτέ. Μου αρέσει το γυναικείο φύλο, μου αρέσει η γυναίκα να είναι θηλυκό Για τις εξόδους, το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα μου. Τι να φοβηθώ; μην μου κάνει τίποτα; Δεν μπορεί όσο είμαι στη δουλειά;"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr