
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησαν στην εκπομπή "Buongiorno" για τις εξελίξεις στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
"Το συμπέρασμα δεν έχει να κάνει με το τι εγώ καταλαβαίνω. Σημασία έχει ότι από τη στιγμή που υπήρξαν αποτελέσματα και εξελέγησαν σύνεδροι, όποιος έχει δίκιο θα αποδειχθεί τις επόμενες ημέρες. Προφανώς θα αποφασίσουν δημοκρατικά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκης. Αυτό θα είναι ένα case study για ένα δημοκρατικό κόμμα", είπε αρχικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
"Ελάτε, λοιπόν, στο συνέδριο. Κανένα πρόβλημα, σας περιμένουμε. Το μόνο που θα παρατηρήσω και θα επιστήσω την προσοχή είναι στην Εισαγγελία Αθηνών, γιατί υπάρχουν καταγεγραμμένες, παρακίνηση για να γίνουν κάποια πράγματα από τον κύριο Κασσελάκη, ο οποίος θα είναι ο ηθικός αυτουργός για ό,τι συμβεί", σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος και συμπλήρωσε: "Όταν λέει ότι καταλύεται η Δημοκρατία και ότι οι δικοί του άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι, τι άλλο να εννοήσω από το προφανές; Υπάρχει φάκελος που θα πάει στην Εισαγγελία".
"Καλή επιτυχία στον κύριο Γκλέτσο. Το συνέδριο είναι η επιτομή κάθε εσωκομματικής δημοκρατίας, είναι αποδεκτό ως χώρος και θα βγουν κάποια αποτελέσματα ειρηνικά. Ο κύριος Κασσελάκης είπε πως ό,τι έγινε έγινε και προχωράμε δημοκρατικά. Αν όλα γίνουν δημοκρατικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η Κεντρική Επιτροπή δια του καταστατικού εισηγείται, δεν παίρνει αποφάσεις", είπε από τη μεριά του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
"Τι λέτε; Ποιος σας τα είπε αυτά; Από πού τα ξέρετε αυτά, κύριε Σπηλιωτόπουλε; Δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη συζήτησης αυτό που λέτε! Θα μας τρελάνετε, κύριε Σπηλιωτόπουλε; Θα φτιάξετε δικούς σας νόμους και δική σας διάταξη;", απάντησε σε έντονο ύφος ο Απόστολος Γκλέτσος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr