Follow us

Ελένη Μενεγάκη: "Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή - Όταν βγαίνεις από έναν γάμο θέλεις τον χρόνο σου"

Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για τη Δέσποινα Βανδή και για τις αλλαγές στη ζωή της

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ελένη Μενεγάκη

Στη Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την τηλεοπτική της συνάντησε με τον Θέμη Γεωργαντά στον αέρα της "Ελένης" της Παρασκευής.

Διαβάστε Επίσης

Θυμίζουμε ότι παρουσιαστής του "After Dark" έκανε πρεμιέρα στο Open με τη Δέσποινα Βανδή να του κάνει ποδαρικό. Έτσι, ο παρουσιαστής και η ομάδα της 'Ελένης" συζήτησαν τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στον Θέμη Γεωργαντά.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε αρχικά: "Είδα τη συνέντευξη και λέω "Εντάξει, έχει περάσει και καιρός, ίσως αισθάνεται και η ίδια διαφορετικά, να μιλήσει για τη σχέση της"".

Διαβάστε Επίσης

"Η ίδια είναι πολύ πιο επικοινωνιακή" τόνισε ο Θέμης Γεωργαντάς, με την Ελένη Μενεγάκη να λέει: "Ε, εντάξει. Στην αρχή, μέχρι να το ξεπεράσεις αυτό, νιώθεις λίγο αυτό... Καταλαβαίνεις... Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να αισθανθείς πιο χαλαρή".

Ο Θέμης Γεωργαντάς από τη μεριά του πρόσθεσε: "Έκανα τις ερωτήσεις λάου - λάου και περίμενα να δω τις αντιδράσεις. Έβλεπα ότι και η ίδια ήθελε να πάρα πολύ να μιλήσει. Ήταν τόσο cool, της το είπα και εκτός αέρα "Δεν σε έχω ξαναδεί έτσι". Την ξέρουμε όλοι τη Δέσποινα, πολλά χρόνια. Νομίζω είναι κυριολεκτικά στην καλύτερή της φάση".

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε στο σημείο αυτό: "Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή. Όλοι έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών, αλίμονο. Εγώ θα έλεγα ότι τη βλέπεις πιο ευτυχισμένη. Όταν ένα από τα πράγματα της ζωής σου πάει καλά, ρε παιδί μου, έναν μαγικό τρόπο γίνονται και όλα τα υπόλοιπα. Το έχω προσέξει και με τη δική μου ζωή και με τις ζωές άλλων ανθρώπων".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα