Follow us

Βασιλική Τρουφάκου: "Είναι μεγάλη τελεία όταν χάνεται ένας γονιός"

Οι δηλώσεις της Βασιλικής Τρουφάκου για τον εαυτό της, τη σχέση της με τον αδερφό και τον πατέρα της, καθώς και για τη σειρά Famagusta και τον σεξισμό που επικρατεί απέναντι στις γυναίκες

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν η Βασιλική Τρουφάκου στην εκπομπή του MEGA, "Night Out", το βράδυ της Δευτέρας.

Η Βασιλική Τρουφάκου μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της. Το επάγγελμά της ως πολιτικός μηχανικός, τη σχέση της με τον αδερφό και τον πατέρα της, καθώς και για το ζήτημα του σεξισμού που επικρατεί απέναντι στις γυναίκες.

Η Βασιλική Τρουφάκου μιλώντας για τα πράγματα που δεν ξέρουμε για αυτή, δήλωσε:

"Είμαι πολιτικός μηχανικός, ο αδελφός μου έχει ένα γραφείο και εγώ συνεργάζομαι. Εγώ είμαι ηθοποιός. Η σχέση μας είναι στενή. Έχω δύο αδερφούς, με έχουν βασανίσει πολύ γιατί είμαι μικρότερη αλλά τους λατρεύω. Ήταν προστάτες μου, μπήκαν μπροστά όταν χρειάστηκε. Είχε κάποια προβλήματα υγείας ο πατέρας μου και χρειάστηκε. Περάσαμε δύσκολα. Ο μπαμπάς μου δεν ζει πια. Ήταν ο κλασικός μπαμπάς των 90s που δούλευε πολύ, έλειπε πολύ.Είναι μεγάλη τελεία όταν χάνεται ένας γονιός. Αν έχεις ζήσει αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται από αυτό και μετά αρχίζει κάτι πολύ ωραίο, ξέρεις ότι ανήκει σε σένα πια όχι στην αρρώστια και πλάθεις με τα υλικά των αναμνήσεων τον άνθρωπό σου, τον δικαιώνει. Δεν γίνεται άγιος αν κάποιος χαθεί από τη ζωή.Ο αδερφός μου ο Γιώργος υπήρξε ένα στήριγμα, ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη καρδιά".

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στη σειρά "Famagusta", η ίδια είπε ότι:

"Ήταν μια σειρά που έπρεπε να γίνει. Είμαστε ζευγάρι με τον Αντρέα Γεωργίου στη σειρά. Είμαστε σύζυγοι, πολύ αγαπημένοι. Είναι μια ιστορία που έπρεπε να μιληθεί. Έχει κάποιες αφηγήσεις αυτή η σειρά, που είναι από αληθινές μαρτυρίες που όταν τις διάβαζα στο σενάριο έλεγα ότι θα ραγίσουν οι οθόνες, είναι σπαρακτικές. Αρπαγές, βιασμοί… Είναι συνταρακτικό. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η πραγματικότητά μας είναι θείο δώρο. Γιατί κάτι γίνεται και η ζωή σε φέρνει τούμπα.Μου έχει τύχει εκεί που λες τι ωραία που είναι όλα να αλλάξουν".

Τέλος, τοποθετήθηκε για το ζήτημα του μισογυνισμού, λέγοντας:

"Ο μισογυνισμός είναι το πρόβλημα και υπάρχει παντού! Είμαστε πιο καχύποπτοι όταν μιλήσουμε σε μία γυναίκα ή όταν μία γυναίκα μιλάει, θα τη διορθώσουμε πιο εύκολα. Έχει αλλάξει επιφανειακά, είναι ένστικτο. Σε μία πρόβα πιο εύκολα θα διορθώσουν εμένα παρά τον άρρενα συνάδελφό μου.Όταν μια γυναίκα είναι δυναμική είναι πάντα σκύλα. Όλα αυτά στον άντρα είναι "χαρίσματα”. Θεωρώ κι εγώ ότι έχω μισογυνισμό, πολύ πιο εύκολα θα πω "άντε από δω” σε μια γυναίκα. Γιατί μπορεί να φοβηθώ αφού μας δέρνουν, μας σκοτώνουν! Πας να κλείσεις μια δουλειά και σου λένε να κλείσουν πρώτα οι άντρες, τα λεφτά τους, τον ρόλο τους, τα πάντα. Θρίλερ! Κάτι προσπαθούμε αλλά…

Έχω βρει τον μπελά μου, έχω βρεθεί στο στόχαστρο επειδή έχω διεκδικήσει πράγματα. Βέβαια έχω χάσει δουλειά αλλά βρήκα άλλη. Η δουλειά μας είναι αγώνισμα αντοχής, μπορεί να αλλάξει σιγά σιγά αρκεί να το δεχτούμε ότι συμβαίνει. Σε πρώτη φάση δεν το δεχόμαστε".

Σε ερώτηση του Θεοχαρη Ιωαννίδη για τα μελλοντικά της σχέδια, η Βασιλική Τρουφάκου απάντησε το εξής:

"Θέλω έμπνευση, να επιθυμώ πολύ τα πράγματα που κάνω. Η σκηνοθεσία στο θέατρο είναι στα επόμενα σχέδιά μου. Θέλω. Είμαι έτοιμη. Στο μέλλον μου αρέσει η ιδέα της οικογένειας. Να υπάρχει αγάπη, να μην υπάρχει πίκρα και βαρεμάρα και "μου έφαγες τη ζωή”. Έχω καλά παραδείγματα από τους φίλους μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα