Follow us

Ελένη Μενεγάκη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Πόσα χρόνια μετά μπορεί κανείς να συζητάει ένα θέμα άλλης εποχής;"

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη μετά τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο "The 2night show" όσον αφορά τις δυσκολίες που βίωσε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συζητήθηκαν την Ελένη Μενεγάκη και από την ομάδα της εκπομπής "Ελένη".

"Ακούω να λένε πολλά" είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα σχόλια που έχουν γίνει για την τηλεοπτική της πορεία.

Αυτό έδωσε την αφορμή στην Ελένη Μενεγάκη για να πει: "Πόσα χρόνια μετά μπορεί κανείς να συζητάει ένα θέμα, το οποίο μπορεί να ήταν μεγάλο, μεσαίο ή μικρό αλλά που είναι μίας άλλης εποχής θέμα; Αναρωτιέμαι γιατί".

Διαβάστε Επίσης

Θυμίζουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε βρεθεί καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και είχε παραδεχτεί ότι μπορεί να αδίκησε κάποιους ανθρώπους στην πορεία της.

Διαβάστε Επίσης

Πάνω σε αυτό, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: "Θα μου πεις, "Και εσύ γιατί το συζήτησες πέρυσι;". Εγώ είχα να δω κάποια χρόνια την Κωνσταντίνα, αυτή είναι η πραγματικότητα, την κάλεσα στην εκπομπή, δεν ήρθε μόνη της. Ήθελα να την ακούσω, είχα και την απορία μου. Από τη φύση μου ξέρετε ότι δεν προκαλώ, όχι ότι προκάλεσε ο Γρηγόρης, μην παρεξηγηθώ".

Η διάσημη παρουσιάστρια του Mega πρόσθεσε: "Αναρωτιέμαι ρε παιδάκι μου... Βγαίνω από την Κωνσταντίνα. Εγώ, εσύ και εσύ έχουμε κάνει τα λάθη μας. Δεν τα βάζω στην ίδια ζυγαριά, άλλος πιο πολλά και άλλος πιο λίγα, άλλος πιο άγρια, άλλος πιο ήπια. Για πολλά χρόνια μετά να απολογούμαστε για ό,τι λάθος -σημαντικότατο ή μέτρια σημαντικό- έχουμε κάνει;" .

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr