H Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή "Ζήσε Αλλιώς" και εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.
"Πριν από ενάμιση χρόνο το έκανα. Η αλήθεια είναιότι το είχα στο μυαλό μου πάρα πολύ καιρό πριν να το κάνω. Πάρα πολλά χρόνια. Δυστυχώς τελικά κατέληξα να το κάνω πριν από ενάμιση χρόνο. Αν γνώριζα τότε, αυτά που γνώρισα μέσα από τη διαδικασία, θα το είχα κάνει πολύ πιο νωρίς σίγουρα. Θα το έκανα σε μια ηλικία ακόμα μικρότερη. Η αναπαραγωγική μας ηλικία δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την βιολογική μας απαραίτητα. Πρέπει να ξέρουμε ότι τα ωάριά μας κι οι ωοθήκες μας γερνάνε, οπότε καλό είναι όταν φτάσεις σε ένα κρίσιμο ηλικιακό σημείο, να νιώθεις ότι δεν σε απειλεί ο χρόνος" ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη.
"Δεν είναι επώδυνη διαδικασία. Το δυσάρεστο είναι ότι πρέπει να πάρεις ορμόνες. Εγώ ακριβώς επειδή μια ορμόνη, η ΑΜΗ, που δείχνει τον ρυθμό παραγωγής ωαρίων σου ήταν λίγο χαμηλά σε μένα, χρειάστηκε να πάρω διπλή δόση, να κάνω ενέσεις περισσότερες", διευκρίνισε η παρουσιάστρια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr