Follow us

Πέτρος Κωστόπουλος: "Ο χωρισμός έφερε στη ζωή μου δύο καλά - Απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω"

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο "The 2night show"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στο "The 2night show" το βράδυ της Πέμπτης.

Ο γνωστός εκδότης παραχώρησε μία συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στην προσωπική και στην επαγγελματική του διαδρομή.

Ο ίδιος είναι υπερήφανος για τα παιδιά του αλλά και για το περιοδικό "Κλικ": "Μπορεί να φανεί λίγο μελό και σαν όλα αυτά που λένε όλοι στην τηλεόραση, είμαι υπερήφανος για τα παιδιά μου. Επαγγελματικά είμαι για αυτό που ξεκίνησα το 1997, το "ΚΛΙΚ”. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή τότε. Υπήρχαν 4-5 περιοδικά που πάτησα πάνω. Ο Τερζόπουλος ήθελε να κάνει ένα μικρό περιοδικό που θα λεγόταν Snob και του λέω "Τι, Snob;”. Τότε διάβαζα περιοδικά, έκοψα σελίδες από διάφορα και έκανα ένα ολοκληρωμένο. Του το πήγα να το δει και μου είπε "πάμε”. Όταν δεν πήγαινε καλά το "ΚΛΙΚ”, στο 4ο τεύχος έβαλα μέσα ένα προφυλακτικό γιατί ήταν η εποχή του AIDS και τότε πήρε τα πάνω του. Κατά λάθος έγινε".

Ο Πέτρος Κωστόπουλος υπήρξε για 4μιση χρόνια μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο δεν έχει το έχει και σε μεγάλη εκτίμηση.

"Δούλεψα 5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα. Αυτό που μου έχει μείνει, δεν το εκτιμώ καθόλου. Δεν κάνουν τίποτα, οι αποφάσεις τους είναι συμβολικές. Τότε έκαναν μια απάτη που την κατάλαβα μετά. Για να καταλάβεις, εγώ έπαιρνα μισθό διπλάσιο του Πρωθυπουργού και 4πλάσιο των Ευρωβουλευτών. Αυτοί έπαιρναν λεφτά, νοίκιαζαν ένα διαμέρισμα και έλεγαν ότι μένουν σε ξενοδοχείο. Γενικά δεν έχω μια εκτίμηση. Δεν είναι κακοί άνθρωποι, αλλά δεν είναι αποφασιστικοί. Πιστεύω ότι από τότε έχει αλλάξει, αλλά κοιτάζοντας το αποφασιστικό κομμάτι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Και τότε δεν πήγαιναν μαϊντανοί όπως τα τελευταία χρόνια. Ήταν τότε ο Κύρκος, ο Τσάτσος, περάσανε κι άλλοι πολλοί μεγάλοι άνδρες της Ελλάδος. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω. Βλέπω ανθρώπους που λειτουργούν διαφημιστικά, όπως ο Γεωργούλης" είπε επί του θέματος.

Ο ίδιος πέρασε μία δύσκολη από ψυχολογικής άποψης περίοδο της ζωής του: "Δούλευα για τρία χρόνια ως Dj, όχι όμως στην Ίμπιζα που έλεγαν. Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Λένε οι ψυχολόγοι πώς αν σου κοπούν όλοι οι πυλώνες μαζί είσαι για τα "μπάζα". Κατά διαστήματα έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή και όταν ένιωθα καλά, τα σταματούσα. Πήρα τρεις διαφορετικές φορές στα δέκα χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά και έχω τόσες μέρες, αλλά είμαι καλά. Έχω βαρεθεί χιλιάδες πράγματα".

Η οικονομική του καταστροφή αλλά και ο χωρισμός του, του έφερε στη ζωή του και καλά πράγματα: "Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δύο - τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω -που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης- και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία…Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες που θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους".

Όπως μοιράστηκε, δεν υπήρξαν άνθρωποι που του έδωσαν χρήματα: "Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ! Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου. Ο τζίρος της ΙΜΑΚΟ ήταν τότε 60 εκατομμύρια Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα