Follow us

O Νίκος Κοκλώνης βάζει τέλος στη διαμάχη με το Mega: "Είμαστε μια χάρα, το αγαπώ πολύ! Είναι όλα τέλεια"

Τι αποκάλυψε για το J2US ο Νίκος Κοκλώνης;

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του "Γεια σου” και αναφέρθηκε τόσο στο J2US, όσο και για τη φημολογούμενη κόντρα με το Mega.

Διαβάστε Επίσης

"Θα τραγουδήσω πολύ στο αποψινό live. Η πρεμιέρα πήγε καλά αλλά έλειπε η Μαρία (σ.σ. Μπακοδήμου). Έχουμε την Καίτη Γαρμπή, αλλά θα θέλαμε και τη Μαρία να την έχουμε εκεί. Γενικά τις βλέπω τις εκπομπές μετά το live, αλλά αυτήν δεν την είδα. Είχα άγχος, δεν κοιμήθηκα και δεν πρόλαβα να τη δω", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Η Καίτη Γαρμπή έχει δέσει με την ομάδα. Περνάμε πάρα πολύ καλά. Μετά τη Μαρία, η Καίτη είναι top".

Για το Mega είπε: "Είμαστε μια χαρά. Το αγαπώ πολύ το Mega. Παίζει συνέχεια J2US. Είναι όλα τέλεια. Δεν ξέρω τίποτα άλλο”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr