Follow us

Γιάννης Βαρδής: "Ήταν δύσκολο το τέλος - Είχα την αίσθηση ότι ήθελε να 'φύγει' νωρίτερα. Είχε σταματήσει να μιλάει. Είχε παραλύσει από τη μια του πλευρά"

Η Γιάννης Βαρδής μίλησε για την απώλεια του Αντώνη Βαρδή στην εκπομπή "Πάμε Δανάη"

Στην κάμερα τις εκπομπής "Πάμε Δανάη” στο MEGA παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός ερμηνευτής μιλώντας στον Αλέξη Μίχα αναφέρθηκε στις δικαστικές διαμάχες, στην απώλεια του πατέρα του, αλλά και στα ακυκλοφόρητα τραγούδια του πατέρα του για πασίγνωστους καλλιτέχνες.

"Είναι πως το εκλαμβάνει κανείς. Για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα να είναι παιδί ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Μιλάμε για κάποιους καλλιτέχνες με τεράστιο όνομα” ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Ο πατέρας μου ποτέ δεν θεώρησε τον εαυτό του κάτι τεράστιο ασχέτως αν ήταν. Εγώ θεωρώ πλεονέκτημα ότι ήμουν γιος του Αντώνη Βαρδή. Αν ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική θα έπρεπε να χτυπήσω πολλές πόρτες. Ο πατέρας μου με πήρε στην εταιρεία του και μου άνοιξες όλες τις πόρτες”.

Δεν δίστασε να αναφερθεί και στις τελευταίες στιγμές του σπουδαίου μουσικού και πατέρα του λέγοντας: "Ήταν δύσκολο το τέλος, ειδικά μετά την επέμβαση. Οι πρώτοι μήνες μετά ήταν καλοί. Είχε αρχίσει να δυναμώνει και η ψυχολογία του να φτιάχνει. Προσπαθώ να τον βοηθήσω, όσο μπορώ. Δε του είχαμε πει ότι είχε βγάλει για δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι,που ήταν και μη εγχειρήσιμος για αυτό ήταν μη αναστρέψιμη η ιστορία. Τού είχαμε πει πως έχει πάθει μία λοίμωξη μικρή στο κεφάλι. Είχα την αίσθηση ότι ήθελε να 'φύγει' νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε. Έβλεπα την ψυχολογία του. Είχε σταματήσει να μιλάει. Είχε παραλύσει από τη μια του πλευρά. Καταλάβαινες πως είχε χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του”.

Συνέχισε σημειώνοντας: "Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν φίλοι του και το απέδειξαν διπλά. Ο Γιώργος Νταλάρας από τότε που έφυγε ο πατέρας μου δεν έπαψε ποτέ να με παίρνει τηλέφωνο. Για εμένα δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό”.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή εκμυστηρεύτηκε: "Μου φάνηκε βουνό. Δεν περίμενα πως μετά τον θάνατο του πάτερα θα έχω να διαχειριστώ δύσκολα πράγματα. Μου πήρε αρκετό χρόνο για να μπορέσω να καταλάβω πως δεν θα δω ξανά τον πάτερα μου. Ό,τι έγινε μετά το θάνατο του πάτερα μου ήταν ένα μεγάλο μάθημα ενηλικίωσης. Πιστεύω πως μου το χρώσταγε ο πατέρας μου. Δεν περιμένεις κάποιος που τον αγαπάει και είναι σύντροφος του να πολεμήσει και να διεκδικεί πράγματα από τα ίδια του τα παιδιά. Ειδικά όταν ήταν όλα ξεκαθαρισμένα πριν τον θάνατο του πάτερα μου και η κυρία ήταν παρούσα σε αυτό”.

Υπάρχουν πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή; Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε: "Έχω βρει τουλάχιστον 100 ακυκλοφόρητα τραγούδια του πάτερα μου. 30 από αυτά είναι έτοιμα με την φωνή μου με στίχο και άλλα 70 στα αρχεία του που πρέπει να βρουν τον παραλήπτη τους μέσα στα χρόνια. Θέλω να υπάρχει ο πατέρας μου ενεργός στον χώρο, ακόμα και αν έχει φύγει. Τα κομμάτια πρέπει να κυκλοφορήσουν. Σε κάποια από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια, υπάρχει δίπλα και το όνομα του καλλιτέχνη. Υπάρχουν ακυκλοφόρητα τραγούδια του πάτερα μου για τον Ρέμο, τον Βέρτη, την Ζήνα και την Θεοδωρίδου. Είναι καλλιτέχνες που αγαπούσε”.

Για τη δικαστική διαμάχη με την Πάολα δήλωσε: "Είναι σε αναμονή. Είχε γίνει λάθος από τη δική μας πλευρά και ο δικαστής δεν μπορούσε να δικάσει. Ξανακάμε καινούργια αγωγή. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει. Ο λόγος που κινήθηκα νομικά είναι γιατί, θέλω να προστατέψω το όνομα του και να βάλω τα όρια μου. Είχα συνεργαστεί υπέροχα με την Πάολα το 2016, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της. Δεν έχει να κάνει με την Πάολα η δικαστική διαμάχη, έχει να κάνει με τον δημιουργό του τραγουδιού”.

"Από τότε που έγινα μπαμπάς, άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Πριν φύγει ο πατέρας μου δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα κάνω οικογένεια. Αν είχα γνωρίσει νωρίτερα την γυναίκα μου, θα είχα κάνει πιο μικρός οικογένεια. Υπάρχουν στιγμές που στα παιδιά μου βλέπω τον πάτερα μου, ο γιος μου του μοιάζει περισσότερο” εξομολογήθηκε κλείνοντας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα