Follow us

Ηλίας Μπόγδανος: "Προσπαθώ να μη δίνω βάση, βγαίνουν και αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις"

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για τη συμμετοχή του στο "Survivor" αλλά και για όσα γράφονται για εκείνον

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής "After Dark". Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του Open αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του στο "Survivor" αλλά και στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Αρχικά, ο Ηλίας Μπόγδανος παραδέχτηκε ότι η προσαρμογή στην Ελλάδα μετά το reality επιβίωσης ήταν περίεργη: "Εγώ γενικά συνθέτω, γενικά γράφω. Τώρα και ακόμα δεν είμαι στη φάση που μπορώ να πω ότι είμαι τελείως χαλαρός ώστε να μπορέσω να συνθέσω, είναι επίπονο δεν είναι πάντα εύκολο. Μετά το Survivor ήμουν χαμένος, ζαλισμένος, τώρα έχω βρει τα πατήματα μου ώστε να μπορέσω να γράψω".

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό: "Στον τελικό του Survivor υποψιάζομαι ότι κόλλησα κορονοϊό. Εκεί έβγαλα και πάρα πολλές φωτογραφίες, το ανοσοποιητικό λίγο πεσμένο, κάπου εκεί κόλλησα. Την πρώτη εβδομάδα ήμουν χαλαρά, τη δεύτερη όμως με τσάκισε. Πολύ χαμηλό οξυγόνο, αναγκάστηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, μετά εξελίχθηκε σε πνευμονία και έπρεπε να προσέξω. Ζορίστηκα πάρα πολύ μετά την αποξένωση στο νησί και την καραντίνα. Στο νοσοκομείο ήμουν κλεισμένος, εκεί φρίκαρα".

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν δίστασε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα χωρισμού του από τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, λέγοντας: "Προσπαθώ να μη δίνω βάση σε όλα όσα γράφονται, αλλά εντάξει βγαίνουν και αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις. Άλλο να αναπαράγεις κάτι που έχει γίνει ή να παραφράσεις και κάτι να φτιάξει τίτλο, αλλά το να γράψεις ψευδείς ειδήσεις, είναι κάποιες φορές που με ενοχλεί αυτό το πράγμα".

Ποια ήταν η χειρότερή του στιγμή στον Άγιο Δομίνικο; Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό: "Λίγο πριν το τέλος, ο καθένας για τους λόγους του νόμιζε ότι τελειώνει, ξαφνικά είχε μειωθεί το προσωπικό, οι παίκτες ,όλο αυτό έφερε μια νοσταλγία. Όταν είχα τσακωθεί με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο ένιωσα την απόλυτη μοναξιά, ήμουν εγώ και ο camera man, ένιωσα τελείως μόνο μου. Τα βρήκαμε, μετά όλα καλά".

Όσον αφορά τη σχέση και την παρεξήγηση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Ηλίας Μπόγδανος ξεκαθάρισε: "Ίσχυε ότι δεν μιλούσαμε μέχρι πριν έρθω εδώ. Όντως μετά το παιχνίδι, ήρθε το καλοκαίρι και δεν προλάβαμε να τα πούμε. Αυτή η απόσταση έφερε ψυχρά, μετά ήρθαν κάτι δηλώσεις και από τους δυο και μεγάλωσε. Το έχουμε λύσει, μιλάμε φουλ, είμαστε φιλαράκια. Τώρα είμαστε φανταστικά, δεν υπάρχει να μην τα βρω και να αφήσω ένα μαύρο σύννεφο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα