Follow us

Μαρίνα Πατούλη: "Δεν έχω μιλήσει με την κυρία Βανδή. Ίσως ο Θάνος επέλεξε αυτό το τραγούδι γιατί.."

Η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή και στο τραγούδι της πολυσυζητημένης εμφάνισής της στο προηγούμενο live του "J2US"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" συνάντησε τη Μαρίνα Πατούλη στις πρόβες του λαμπερού "J2US". Η ίδια μίλησε στην Ελένη Βουλγαράκη για την προηγούμενη εμφάνισή της στο λαμπερό show, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης καθ' όλη την εβδομάδα.

Αρχικά, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τη Δέσποινα Βανδή μετά το περιστατικό, ενώ έδειξε να καταλαβαίνει την κριτική της: "Δεν μίλησα με την κυρια Βανδή φαντάζομαι και η γυναίκα αυτή, καταξιωμένη στον χώρο, με αυτό που άκουσε και είδε φρικάρε. Όποτε ενεπλάκη και ο φιλανθρωπικός σκοπός, χάθηκε και όλο το έργο, ήταν πολύ κακή στιγμή που και μένα με έκανε να νιώσω άβολα. Δεν έχω κάτι με την κυρία Βανδή έχει και έναν ρόλο που πρέπει να επιτελεί εκεί και να κρίνει τα λάθη".

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά την επιλογή του κομματιού, η Μαρίνα Πατούλη επιμένει στο ότι ζήτησε την αλλαγή του από τον παρτενέρ της, ενώ έδωσε τη δική της οπτική πάνω στο γιατί ο Θάνος Πετρέλης έκανε αυτή την επιλογή: "Όλη την εβδομάδα δυσκολεύτηκα παρά πολύ, είχα προτείνει κάποια αλλά τραγούδια στον Θανο δεν έγιναν αποδεκτά. Δεν ξέρω γιατί ο Θάνος επέλεξε αυτό το τραγούδι, θεωρώ ότι ήθελε να κάνει μια πολύ όμορφη έξοδο με χειροκρότημα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα