Αν σκεφτεί κανείς πως πριν ακριβώς ένα χρόνο δεν τη γνωρίζαμε σχεδόν καθόλου, η διαδρομή που διένυσε η Δανάη Μπάρκα μέσα σε μόλις ένα χρόνο είναι μάλλον μακρά.
Ως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα του νέου MEGA, η οικοδέσποινα του "Πάμε Δανάη" ανέλαβε να ξαναβάλει στον χάρτη της τηλεθέασης την πρωινή ζώνη του νέου Μεγάλου Καναλιού και τελικά τα κατάφερε. Και όχι μόνο υπό τη στενή έννοια της επιτυχίας, με ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, αλλά ρίχνοντας από την εκπομπή της το πρώτο νταμάκι ενός ντόμινο που αποκάλυψε ένα αθέατο κόσμο μέσα στον εγχώριο star system.
Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν επιστρέφει για να συνεχίσει να καταθέτει το δικό της δείγμα υπογραφής στη μικρή οθόνη. "Έχω αγαπήσει τόσο πολύ αυτή την καθημερινότητα από πέρυσι που περιμένω απλά να χτυπήσει το ξυπνητήρι τη Δευτέρα να πάμε να ετοιμαστούμε και να φωνάξουμε 'καλημεεεερα'" μού λέει και καταλαβαίνω πως έχει μπει για τα καλά ξανά σε κούρσα επιτυχίας.

Μετά από μία τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη σεζόν, τι πιστεύει πως χρειάζεται το κοινό και τι έχει ετοιμάσει εκείνη για το "Πάμε Δανάη"; "Ο κόσμος που θα είναι σπιτι έχει ανάγκη από χαρά περισσότερο από ποτέ. Και φέτος θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε! Στόχος μας να γίνουμε μια ωραία παρέα, μια οικογένεια που θα περνάει καλά, θα μαθαίνει νέα, θα ανταλλάσσει απόψεις, θα μαθαίνει ωραίες μαγειρικές και όλες τις προβλέψεις" λέει, περιγράφοντάς μου το νέο "Πάμε Δανάη".
"Έχουμε χαρά και θελουμε να την μοιράσουμε... Άλλωστε ένα από τα μότο της εκπομπής είναι αυτό που λέει η γιαγιά Τούλα, "μοιρασμένη χαρά,διπλή χαρά… μοιρασμένος πόνος, μίσος πόνος". Τα λεμε την Δευτέρα το πρωί,βάλτε υπενθύμιση" καταλήγει η Δανάη Μπάρκα.
*Το "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα και τους Άρη Καβατζίκη, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργο Κρικοριάν κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 10:50 και θα μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr