Follow us

Δανάη Μπάρκα | Η ρομαντική βραδιά στο πλευρό του Φάνη Μπότση

Η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται ρομαντικά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Δανάη Μπάρκα

Όπως φαίνεται και στις περισσότερες αναρτήσεις που πραγματοποιεί τελευταία, έτσι και τώρα η Δανάη Μπάρκα έδωσε μία μικρή γεύση από την ευτυχισμένη καθημερινότητα που απολαμβάνει τους τελευταίους μήνες πλάι στον σύντροφό της.

Ως φρεσκοερωτευμένοι μάλιστα, η ηθοποιός και ο Φάνης Μπότσης δεν διστάζουν να εκδηλώνουν τα τρυφερά τους συναισθήματα ο ένας στον άλλον με συχνές μικροεκπλήξεις και δώρα. Ο επιχειρηματίας από τη Σέριφο έτσι προχώρησε αυτήν τη φορά σε μία πολύ ρομαντική κίνηση, που έκανε την αγαπημένη του να "λιώσει", προσφέροντάς της μερικά πανέμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα.

Τα λουλούδια άλλωστε και ιδιαίτερα τα τριαντάφυλλα, αποτελούν ίσως το διαχρονικότερο δώρο που συνηθίζουν να προσφέρουν οι ερωτευμένοι άντρες στα κορίτσια τους, ως μία ένδειξη της τρυφερότητας και του θαυμασμού τους.

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μοιραστεί το γλυκό δώρο που έλαβε από τον άνθρωπό της, το οποίο μάλιστα συνοδεύτηκε και από δύο ποτήρια με το αγαπημένο τους κρασί, δημιουργώντας έτσι την απόλυτη ρομαντική ατμόσφαιρα για να απολαύσουν οι δυο τους μία υπέροχη βραδιά.

Το φυτό αλεξανδρινό μάλιστα που διακοσμούσε το τραπέζι με το κρασί και τα τριαντάφυλλα, προσέθετε επιπλέον γιορτινά vibes στον χώρο, ώστε το ερωτευμένο ζευγάρι να βρίσκεται στο κλίμα των ημερών.

Οι δυο τους βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην Καλαμάτα, απολαμβάνοντας παρέα τις χριστουγεννιάτικες ημέρες.

Το στιγμιότυπο από τον πρωινό καφέ τους

Ένα από τα τελευταία πρωινά η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης βρέθηκαν να απολαμβάνουν ανέμελοι τον πρωινό τους καφέ σε νέο στέκι της Καλαμάτας, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται ένα σχετικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, σπεύδοντας βέβαια να "κρύψει" το πρόσωπο του συντρόφου της με το κυπελλάκι του καφέ.

Η κίνησή της αυτή εκφράζει ουσιαστικά και πάλι την επιθυμία της να κρατά όσο το δυνατόν χαμηλότερους τόνους μπορεί στη σχέση της και φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας λιγοστές λεπτομέρειες για τον άνθρωπο που συμπορεύεται τους τελευταίους μήνες.

Και μόνο άλλωστε η εικόνα των δυο τους να περνούν ευτυχισμένες στιγμές και αυτό να βγαίνει προς τα έξω, είναι αρκετό για την ηθοποιό και παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα έκανε ένα πολύ έξυπνο λογοπαίγνιο στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

"Έφερα το @flirt.serifos μου στο @korte_aprojectmadewithflirt μου για πρωινό καφέ", έγραψε η ίδια, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι τόσο το μαγαζί που απήλαυσαν τον καφέ τους όσο και αυτό στο οποίο ο Φάνης Μπότσης είναι συνιδιοκτήτης στη Σέριφο, περιλαμβάνουν στον τίτλο τους τη λέξη "φλερτ".

Πηγή MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr