Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλά στο Yupiii: "Είμαι μόνο στα μισά της διαδρομής με την Ελένη Μενεγάκη"

Λίγο πριν την πρεμιέρα της "Ελένης", η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλά στον Κωνσταντίνο Αντωνάτο για το νέο της ξεκίνημα στο MEGA μαζί με την Ελένη Μενεγάκη.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Ανανεωμένη όσο ποτέ άλλοτε και εντυπωσιακά κομψή όσο λίγες γυναίκες στη μικρή οθόνη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φαντάζει να είναι πραγματικά ένα τηλεοπτικό παιδί της Ελένης Μενεγάκη.

Έχοντας θητεύσει δίπλα της, περίπου 8 χρόνια, όλα κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Alpha, έχοντας διανύσει στο πλευρό της όλη την ιδιαίτερη διαδρομή μέχρι τη μέρα του μεγάλου φινάλε το καλοκαίρι του 2020, η γνωστή δημοσιογράφος είναι έτοιμη να πιάσει την ιστορία ακριβώς από εκεί που την άφησε. Γιατί όπως δηλώνει, το βιβλίο "Ελένη Μενεγάκη” είναι τόσο μεγάλο που ακόμα βρίσκεται στα μισά της κοινής τους διαδρομής.

Περίμενες ότι θα επιστρέψεις στην Ελένη;

Για αρχή, δεν ήξερα αν θα επιστρέψει η Ελένη. Δεν λέει ψέματα, και η ίδια δεν το ήξερε. Όταν χωριστήκαμε, δεν είπαμε πως θα τα ξαναπούμε σίγουρα. Είχαμε όμως κλείσει με μία άνω τελεία, δεν ήταν τελεία.

Ήταν κάτι που ήσουν σίγουρη πως θα συμβεί;

Νιώθω ότι είμαι μόνο στα μισά της διαδρομής. Είναι τόσο μεγάλο το βιβλίο "Μενεγάκη”. Είναι τεράστιο που δεν αισθάνθηκα στιγμή ότι τα έχω πάρει όλα ή τα έχω δώσει όλα, ώστε να αναρωτηθώ τι καινούργιο πρέπει να βρω να προσφέρω ή τι έχω να πάρω ακόμα που δεν το ξέρω ήδη. Το αντίθετο!

Έχει διευρυνθεί ο ρόλος σου στην εκπομπή, ούσα η μόνη γυναίκα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη;

Όχι! Και δεν το λέω εννοώντας πως δεν θα δεις τίποτα καινούργιο. Φυσικά και θα δεις καινούργια πράγματα. Για αρχή είμαι εγώ η ίδια διαφορετική. Κάθε χρονιά που περνάει από πάνω μας, τηλεοπτικά και κανονικά, μας γεμίζει εμπειρίες. Τηλεοπτικά σκέφτεσαι πώς θέλω να είμαι, τι επιθυμώ να επικοινωνήσω με τον κόσμο, ποιες είναι οι ευαισθησίες μου; Σίγουρα θα είμαι διαφορετική, αλλά δεν θα είναι διαφορετικό το format της εκπομπής ώστε να βρω μια νέα θέση. Νιώθω εγώ η ίδια ωριμότερη.

Η περυσινή σεζόν τι γεύση σου άφησε;

Πολύ καλή! Έπεσα στα μαλακά. Δούλεψα με μία ομάδα ανθρώπων που είχαν μεγάλη όρεξη να κάνουν τηλεόραση και με πολλή ενέργεια. Στις πολύ δύσκολες μέρες που όλοι ήταν κλεισμένοι στο σπίτι τους, εμείς είχαμε τη χαρά να βρισκόμαστε στο πλατό. Μία από τις μεγαλύτερες μου χαρές όμως ήταν που έγινε μια τόσο ομαλή μετάβαση στο MEGA. Πήγα κατευθείαν σε ένα κανάλι που αγαπούσα από παιδί, που πάντα ήθελα να δουλέψω. Μπορεί να εργάστηκα μία χρονιά, τότε με το "Jenny Jenny”, αλλά ίσως επειδή ήταν μια δύσκολη περίοδος για τον σταθμό, δεν είχα πολύ μεγάλη επαφή.

Πώς νιώθεις λίγο πριν το νέο ξεκίνημα;

Τώρα νιώθω κομμάτι του καναλιού. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για όλους που με συμπαρασύρει και μου δίνει ενέργεια. σε ένα νέο κανάλι που τα δίνει όλα αυτή τη στιγμή. Η Ελένη είναι μια παρουσιάστρια... γκαζάτη, με πολύ κέφι και όρεξη, και εμείς μαζί της, όλη η ομάδα.

Είναι δύσκολο αυτό τον καιρό να κάνεις ψυχαγωγία στην τηλεόραση;

Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο, πάντως πολλοί νομίζουν πως είναι εύκολο.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλά στο Yupiii: "Είμαι μόνο στα μισά της διαδρομής με την Ελένη Μενεγάκη"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα