Follow us

Η Xenia ξεσπά για την αθέατη πλευρά του Survivor & το bullying που δέχθηκε

Ποιοι παρουσιαστές θεωρεί πως έδωσαν το έναυσμα για τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχθηκε; Η Xenia μιλά ανοιχτά για το Survivor & όσα δεν βλέπουμε στα επεισόδια

Xenia

Πόσο δύσκολο είναι να αφήσεις πίσω το Survivor απέναντι στο κοινό; Δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο reality του ΣΚΑΪ με τις "χρυσές τηλεθεάσεις", η Xenia φαίνεται να έχει πάρει καλά το μάθημά της για το πόσο μπορεί η παραγωγή ενός reality να διαστρεβλώσει την εικόνα σου και να παρουσιάζει μία άλλη εκδοχή της ιστορίας.

Από την εντυπωσιακή εικόνα της τραγουδίστριας των REC και των μεγάλων stages που κάνουν τους καλλιτέχνες να μιλούν μέσα από τη μουσική τους ως τους στίβους μάχης του Survivor υπάρχει τελικά μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, που στη διαδρομή μπορεί να κάνει ακόμα και την αλήθεια να θαμπώσει πίσω από το τηλεοπτικό μοντάζ.

Τελικά τι πραγματικά συμβαίνει όταν μπαίνεις στο αεροπλάνο για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να παίξεις στο Survivor; Η Xenia μου λέει τη δική της εκδοχή της ιστορίας, που σίγουρα παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατών με υποδειγματική τηλε-σκηνοθεσία.

Ο λογος που είπα "ναι" στο Survivor

"Ο λόγος που μπήκα στο Survivor ήταν για να υποστηρίξω οικονομικά την οικογένεια που βρίσκεται στην Ανατολική Ουκρανία. Οι άνθρωποι μου εκεί ζουν σε μια κατάσταση ιδιαίτερα άσχημη καθώς ο εμφύλιος που επικρατεί πέρα από τον φόβο για την ίδια τους την ζωή έχει και τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις. Τα καθημερινά αγαθά ακόμη και η πρόσβαση στα φάρμακα που εμείς θεωρούμε δεδομένα, εκεί είναι κάτι περισσότερο από δύσκολο να τα εξασφαλίσεις" εξομολογείται η τραγουδίστρια του συγκροτήματος των REC.

"Από την αρχή της διαδικασίας ο Άρης ήταν πάντοτε δίπλα μου σε όλες τις συμφωνίες που έγιναν και τα χρήματα που έλαβα ως αμοιβή ήταν αρκετά καλά. Με την σωστή διαχείριση κατάφερα και έκανα κάποια πράγματα που ήθελα και εκτός της βοήθειας που έδωσα στην οικογένεια μου κατάφερα και να μετακομίσω" συμπληρώνει.

Τα σκληρα σχολια για τις σεξι εμφανίσεις & τα μαγιο

Τη στιγμή που όλοι μιλούν φέτος για τις "άδικες" επιθέσεις των χρηστών των social media προς συγκεκριμένους παίκτες και το φαινόμενο του cyber bullying, η Xenia θυμάται πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2018, αλλά τότε η αρμόδια εκπομπή δεν την είχε προστατέψει.

"Φέτος όλοι τρέχουν με μαγιό, εγώ τότε είχα μπει στο στόχαστρο του Twitter, κάποιων επωνύμων, αλλά και του ίδιου του "Survivor Πανόραμα” για το ότι έτρεχα με το μαγιό. Ο κόσμος καλά έκανε και με έκρινε για αυτό που έβλεπε, ήταν αδύνατον άλλωστε να γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που το έκανα, όμως το ότι με σχολίαζαν στο "Survivor Πανόραμα” που ήταν και η επίσημη εκπομπή του show, έδινε ακόμη περισσότερο πάτημα στο κοινό. Νομίζω ότι ήταν η αρχή για το διαδικτυακό μπούλινγκ που δέχθηκα αργότερα" τονίζει, μπορώντας πλέον να πει ανοιχτά τη γνώμη της για τη στήριξη που τελικά -δεν- δέχθηκε από την παραγωγή.

"Όταν βγήκα έξω με ενημέρωσαν ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου έκαναν συχνές ευθείς αναφορές στο θέμα με το μαγιό και ότι μάλιστα η Ευρυδίκη έκανε και στορυ βλέποντας Survivor για μένα. Δεν λέω, είναι δικαίωμα οποιουδήποτε να κάνει σχόλια, να γελάει, ακόμη και να κρίνει κάτι που βλέπει στην τηλεόραση, εγώ προσωπικά όμως πιστεύω ότι όλο αυτό δεν πρέπει να βγαίνει από μία επίσημη εκπομπή του ριάλιτι και από τους συντελεστές της, σίγουρα επηρεάζει την γνώμη του κόσμου, άρα επηρεάζει και την έκβαση του παιχνιδιού. Ναι, θεωρώ ότι μερίδα του κόσμου επηρεάστηκε και με έκρινε σκληρά. Δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία σε κάποιον δικό μου άνθρωπο να με υπερασπιστεί. Σε εκείνο το Survivor τα μεγάλα κανάλια είχαν αποκλείσει το ριάλιτι από την θεματολογία τους, άρα η μόνη πηγή ενημέρωσης ήταν ο ίδιος ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή. Την Ευρυδίκη δεν την γνώριζα γιατί δεν έβλεπα Survivor μέχρι την συμμετοχή μου, αλλά δεν περίμενα από μία γυναίκα κάτι τέτοιο" αναφέρει.

Ωστόσο, κάτι που δεν έγινε ποτέ γνωστό είναι πως η ίδια είχε ζητήσει να μην βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο πλατό του "Survivor Πανόραμα", όταν είχε κληθεί από την εκπομπή ως καλεσμένη.

"Όταν βγήκα από το παιχνίδι είχα ρητή υποχρέωση να πάω σε αυτή την εκπομπή. Το θεωρούσα απίστευτα υποκριτικό να πάω ανάμεσα σε ανθρώπους που έκαναν όλα αυτά. Δεν πήγα στην πρώτη ημερομηνία που μας πρότειναν, γιατί ακόμα πονούσα από τους τραυματισμούς. Ζήτησα από την παραγωγή να μην είναι η Ευρυδίκη στο πάνελ και είναι κάτι που δέχθηκαν. Παράλληλα άνθρωποι της εκπομπής επικοινώνησαν και με τον Άρη και του ξεκαθάρισαν ότι δεν θα αντιμετώπιζα κάποια αρνητική συμπεριφορά. Όντως η Ντορέττα ήταν ιδιαίτερα φιλόξενη και οφείλω να πω ότι είχα μία όμορφη εμπειρία και από εκείνη αλλά και από τον Κωνσταντίνο Βασσάλο, για αυτό και ξαναπήγα".

Η επιθυμία να αποχωρησει & οι διαπραγματευσεις

"Γνωρίζω ότι ο κόσμος έγραφε πολύ άσχημα πράγματα για μένα και την καταγωγή μου στο διαδίκτυο, καλούσαν ακόμη και τον Άρη και του έλεγαν να με διώξει από τους REC. Λυπάμαι που έφερα τα παιδιά σε αυτή την θέση, δεν ήταν κάτι που μπορούσα να ελέγξω. Έπαιζαν μόνο τις κακές μου στιγμές, ούτε τα τραγούδια με τους συμπαίκτες, ούτε τον χαβαλέ και τις πλάκες - όπως κάνουν φέτος" εξηγεί.

Μάλιστα, η Xenia αποκαλύπτει πως ο πιο στενός της συνεργάτης τότε επικοινώνησε με την παραγωγή, αλλά δεν έλαβε ανάλογη αντιμετώπιση. "Ξέρω ότι ο Άρης σταμάτησε να βλέπει τα επεισόδια και επικοινώνησε με την παραγωγή για να κάνουν κάτι να αλλάξει ο τρόπος που έβγαινε η εικόνα μου. Δεν έδωσαν καμία ευκαιρία στα παιδιά να πουν την γνώμη τους. Αυτό βέβαια που με παραξένεψε ήταν ότι και συμπαίκτες μου που βγήκαν μετά δεν είπαν καμία κουβέντα για εμένα να εξηγήσουν για πιο λόγο συνέβαιναν όλα αυτά στο παιχνίδι. Γνώριζαν, τα ζούσαμε μαζί, αλλά τελικά κοίταξαν την εικόνα τους και μόνο, κάτι που δεν κρίνω, αλλά σίγουρα δεν θα έκανα εγώ".

"Είχα ζητήσει από όποιον έφευγε από το παιχνίδι πριν από εμένα να ενημερώσει τα παιδιά ότι θέλω να αποχωρήσω. Το έκανε η Ελένη Χατζίδου όταν βγήκε από το παιχνίδι κάλεσε τον Άρη και του είπε ότι η Ξένια δεν είναι καλά και θέλει να αποχωρήσει" τονίζει η ίδια, ενώ παραδέχεται: "Δεν έχω κάνει φιλίες από το Survivor, καμιά φορά μπορεί να τύχει να μιλήσω με τον Γιάννη Δρυμωνάκο , την Κατερίνα Δαλάκα και πρόσφατα μίλησα και με τον Γιώργο Λιανό μέσω Instagram με αφορμή ένα Story που τον έκανα tag. Κρατώ μόνο καλές στιγμές από το νησί. Ο Λιανός ήταν και στο δικό μου Survivor για πρώτη φορά τότε. Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης μου υπήρξε υποστηρικτικός και επικοινωνιακός. Θεωρώ ότι για το Survivor είναι η καλύτερη επιλογή".

Οι κρυφοί οροι του συμβολαίου με το Survivor

Τελικά Xenia, γιατί δεν μίλησε για όσα σε ενόχλησαν αμέσως μετά την αποχώρησή σου; Η ίδια εξηγεί: "Πριν μπούμε στο παιχνίδι υπογράφουμε ένα συμβόλαιο που δεν μας επιτρέπει μετά την έξοδο μας να μιλήσουμε για όσα η τηλεόραση δεν έδειξε. Όσο λυτρωτικό και αν θα ήταν αυτό για κάποιους και την εικόνα που ο κόσμος δημιούργησε είναι κάτι που τελικά οφείλουμε να σεβαστούμε. Εξάλλου από την ίδια την παραγωγή του Survivor δεν έχω κανένα παράπονο. Το θέμα δεν είναι τι μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ αλλά πώς το διαχειρίστηκαν οι άνθρωποι που υποτίθεται βρίσκονταν μπροστά στην κάμερα ή πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μάλιστα σε θέση ισχύος για να σχολιάζουν όσο πιο αληθινά μπορούν όσα έβλεπαν στα επεισόδια. Εκεί κάπου χάθηκε η... μπάλα. ".

"Όταν βγήκα ήθελα να 'ουρλιάξω' την αλήθεια μου, όμως έχω μάθει να σέβομαι τους κανόνες ενός παιχνιδιού που επέλεξα να μπω και να παίξω με αυτούς. Έπρεπε να είμαι προσεκτικότερη με την εικόνα μου. Δεν ήμουν, αλλά με την εξέλιξη του παιχνιδιού οι περισσότεροι μου έδωσαν δίκιο και τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης κατέκλυσαν τα social media μου" προσθέτει.

Η δηλωση για την Κωνσταντίνα Σπυροπουλου

Υπήρξε τελικά κόντρα με την Queen Dina του Survivor; Η Xenia ξεκαθαρίζει: "Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν είχα κανένα θέμα. Παρεξηγήθηκε ότι αναφέρθηκα στην μεγάλη της τηλεοπτική εμπειρία και στο πλασάρισμα που μπορεί νακάνει στον εαυτό της. Δεν το είπα ως κάτι κακό για εκείνη, αλλά ως ένα δικό μου μειονέκτημα".

Ο φετινος κυκλος και η σκεψη για το "All Star Survivor"

"Το φετινό Survivor δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τα προηγούμενα. Είναι περισσότερο ριάλιτι και λιγότερο αθλητικό. Άλλωστε νομίζω ότι και η αρχική επιλογή των παικτών σε αυτό αποσκοπούσε. Έχω πει ότι η Κάτια ήταν για μένα το αδιαμφισβήτητο φαβορί. Με τον Ηλία Μπογδάνο και το συγκρότημα των INCO δουλέψαμε σε παραλιακό club της Αθήνας περισυ το καλοκαίρι, ενώ εμφανιστήκαμε ξανά ως guest σε γάμο γνωστού επιχειρηματία τον χειμώνα. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, ταλαντούχο παιδί και γενικά οι REC τους αγαπήσαμε! Για τους άλλους παίκτες νομίζω πάνω κάτω οτι η απόψη μου ταυτίζεται με των περισσοτέρων που βλέπουμε το παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την άποψη μου συγκεκριμένα για κάποιον παίκτη γιατι ακόμη βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι" δηλώνει.

"Για το All Star δεν είμαι αρνητική, έχω αποκτήσει άλλωστε μια εμπειρία που δεν είχα, δεν βλέπω αρνητικά την συμμετοχή μου σε ένα νέο κύκλο. Εξάλλου με τους ανθρώπους τις παραγωγής έχω διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις και τους εμπιστεύομαι απόλυτα, αν πάρουν την απόφαση να βγάλουν έναν τέτοιο special κύκλο στον αέρα. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνει σωστά, με όλα τα πρόσωπα που πραγματικά απασχόλησαν. Όχι μόνο όσους τους... βολεύει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παρ' όλα αυτά με προβληματίζει πως ίσως μετά από αυτό ίσως τα επόμενα να γίνουν ακόμη πιο σκληρά ριάλιτι. Θα μπουν όλοι μέσα με σκοπό να ξεχωρίσουν και αυτό σε συνδυασμό με το ότι όλοι θα έχουμε ήδη περάσει μία φορά την ίδια εμπειρία θα φέρει συγκρούσεις και μεγαλύτερες κόντρες" καταλήγει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα